ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η παράνομη στάθμευση σε συνάντηση Δημάρχων με εκπρόσωπο Υπ. Δικαιοσύνης

Η παράνομη στάθμευση σε συνάντηση Δημάρχων με εκπρόσωπο Υπ. Δικαιοσύνης

Τα σοβαρά προβλήματα που προκύπτουν από την παράνομη στάθμευση οχημάτων, συζήτησαν η Δήμαρχος Λακατάμιας Φωτούλα Χατζήπαπα και ο Δήμαρχος Τσερίου Σταύρος Μιχαήλ,  με  τον εκπρόσωπο της Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Ιάσωνα Σενέκκη.

Ανακοίνωση του Δήμου Λακατάμιας αναφέρει ότι ο  κ. Σενέκκης δήλωσε ότι «η οδική ασφάλεια αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα της Υπουργού Δικαιοσύνης και θεωρεί ότι η συνεισφορά των δήμων, θα είναι καταλυτική ώστε να εξαλειφθεί το θέμα της παράνομης στάθμευσης, ιδιαίτερα στους χώρους αναπήρων και στα πεζοδρόμια».

Οι δύο Δήμαρχοι «συμφώνησαν ότι το θέμα αποτελεί βραχνά για τις τοπικές αρχές, αφού η παράνομη στάθμευση δημιουργεί πολλαπλά προβλήματα, τόσο στις κύριες οδικές αρτηρίες των δήμων, όσο και στις γειτονιές». 

Ανέφεραν, αμφότεροι, ότι «η αντιμετώπιση του προβλήματος πρέπει να είναι δραστική, κάτι που θα επιτευχθεί μόνο με τη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων, αλλά και των ίδιων των πολιτών».
 
Ακολούθησε συζήτηση κατά την οποία αποφασίστηκε ότι θα ζητηθεί σύντομα συνάντηση των δύο Δημάρχων με την Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως και τον Αστυνομικό Διευθυντή Λευκωσίας, για περαιτέρω συζήτηση του θέματος και εξεύρεση λύσεων.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top