ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Άφαντος μια εβδομάδα ο Παναγιώτης Παναγή – Βοηθήστε να εντοπιστεί – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Άφαντος μια εβδομάδα ο Παναγιώτης Παναγή – Βοηθήστε να εντοπιστεί – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Εξακολουθεί να ελλείπει από την οικία του Λατσιά ο 38χρονος Παναγιώτης Παναγή.

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από την οικία του στα Λατσιά, Λευκωσία, από τις 10.00 το πρωί της Τρίτης, 6 Οκτωβρίου, 2020, ο Παναγιώτης Παναγή, 38 χρόνων. 

Ο 38χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.70μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με μαύρα, κοντοκουρεμένα μαλλιά. Κατά την αναχώρησή του αυτός φορούσε άσπρη φανέλα, μαύρο τζιν παντελόνι και άσπρα, αθλητικά παπούτσια μάρκας Adidas. 

Σε ανακοίνωση της η Αστυνομία παρακαλεί οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στον τηλεφωνικό αριθμό 22-802222 ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE