ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντοπίστηκε αναίσθητος δυτικά του Λιμένα Λεμεσού ο λουόμενος που αγνοείτο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντοπίστηκε αναίσθητος δυτικά του Λιμένα Λεμεσού ο λουόμενος που αγνοείτο

Εντοπίστηκε αναίσθητος δυτικά του Λιμένα Λεμεσού και μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Λεμεσού, ο άνθρωπος, που αγνοείτο στη θαλάσσια περιοχή του Lady΄s Mile της Λεμεσού την Τρίτη 13/10.

 
Το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας-Διάσωσης (ΚΣΕΔ), σε συνέχεια πληροφορίας που αφορά πρόσωπο, ηλικίας 67 ετών, που αγνοείται στη θαλάσσια περιοχή του Ladys Mile της Λεμεσού, ενημερώνει, σε ανακοίνωση του, ότι το άτομο έχει εντοπιστεί αναίσθητο δυτικά του Λιμένα Λεμεσού και μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Λεμεσού όπου και παραδόθηκε.
 
Όπως αναφέρει, στην επιχείρηση συμμετείχαν, υπό τον συντονισμό του ΚΣΕΔ, πλωτά μέσα της Λιμενικής Αστυνομίας, των Ναυαγοσωστών Λεμεσού, καθώς και πλωτά και πτητικά μέσα των Βρετανικών Βάσεων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE