ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντοπίστηκε αναίσθητος δυτικά του Λιμένα Λεμεσού ο λουόμενος που αγνοείτο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντοπίστηκε αναίσθητος δυτικά του Λιμένα Λεμεσού ο λουόμενος που αγνοείτο

Εντοπίστηκε αναίσθητος δυτικά του Λιμένα Λεμεσού και μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Λεμεσού, ο άνθρωπος, που αγνοείτο στη θαλάσσια περιοχή του Lady΄s Mile της Λεμεσού την Τρίτη 13/10.

 
Το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας-Διάσωσης (ΚΣΕΔ), σε συνέχεια πληροφορίας που αφορά πρόσωπο, ηλικίας 67 ετών, που αγνοείται στη θαλάσσια περιοχή του Ladys Mile της Λεμεσού, ενημερώνει, σε ανακοίνωση του, ότι το άτομο έχει εντοπιστεί αναίσθητο δυτικά του Λιμένα Λεμεσού και μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Λεμεσού όπου και παραδόθηκε.
 
Όπως αναφέρει, στην επιχείρηση συμμετείχαν, υπό τον συντονισμό του ΚΣΕΔ, πλωτά μέσα της Λιμενικής Αστυνομίας, των Ναυαγοσωστών Λεμεσού, καθώς και πλωτά και πτητικά μέσα των Βρετανικών Βάσεων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Σε πιο εντατική φάση περνούν οι επαφές για το Κυπριακό, μετά τη μακρά συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, κατά την οποία συμφωνήθηκε οι δύο πλευρές να έχουν πλέον τουλάχιστον μία συνάντηση την εβδομάδα, ακόμη και συχνότερα εφόσον κριθεί αναγκαίο.