ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντοπίστηκε αναίσθητος δυτικά του Λιμένα Λεμεσού ο λουόμενος που αγνοείτο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντοπίστηκε αναίσθητος δυτικά του Λιμένα Λεμεσού ο λουόμενος που αγνοείτο

Εντοπίστηκε αναίσθητος δυτικά του Λιμένα Λεμεσού και μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Λεμεσού, ο άνθρωπος, που αγνοείτο στη θαλάσσια περιοχή του Lady΄s Mile της Λεμεσού την Τρίτη 13/10.

 
Το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας-Διάσωσης (ΚΣΕΔ), σε συνέχεια πληροφορίας που αφορά πρόσωπο, ηλικίας 67 ετών, που αγνοείται στη θαλάσσια περιοχή του Ladys Mile της Λεμεσού, ενημερώνει, σε ανακοίνωση του, ότι το άτομο έχει εντοπιστεί αναίσθητο δυτικά του Λιμένα Λεμεσού και μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Λεμεσού όπου και παραδόθηκε.
 
Όπως αναφέρει, στην επιχείρηση συμμετείχαν, υπό τον συντονισμό του ΚΣΕΔ, πλωτά μέσα της Λιμενικής Αστυνομίας, των Ναυαγοσωστών Λεμεσού, καθώς και πλωτά και πτητικά μέσα των Βρετανικών Βάσεων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE