ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντοπίστηκε αναίσθητος δυτικά του Λιμένα Λεμεσού ο λουόμενος που αγνοείτο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντοπίστηκε αναίσθητος δυτικά του Λιμένα Λεμεσού ο λουόμενος που αγνοείτο

Εντοπίστηκε αναίσθητος δυτικά του Λιμένα Λεμεσού και μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Λεμεσού, ο άνθρωπος, που αγνοείτο στη θαλάσσια περιοχή του Lady΄s Mile της Λεμεσού την Τρίτη 13/10.

 
Το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας-Διάσωσης (ΚΣΕΔ), σε συνέχεια πληροφορίας που αφορά πρόσωπο, ηλικίας 67 ετών, που αγνοείται στη θαλάσσια περιοχή του Ladys Mile της Λεμεσού, ενημερώνει, σε ανακοίνωση του, ότι το άτομο έχει εντοπιστεί αναίσθητο δυτικά του Λιμένα Λεμεσού και μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Λεμεσού όπου και παραδόθηκε.
 
Όπως αναφέρει, στην επιχείρηση συμμετείχαν, υπό τον συντονισμό του ΚΣΕΔ, πλωτά μέσα της Λιμενικής Αστυνομίας, των Ναυαγοσωστών Λεμεσού, καθώς και πλωτά και πτητικά μέσα των Βρετανικών Βάσεων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση, ο Μακάριος Δρουσιώτης σηκώνει το γάντι που του πέταξε η Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως η καθυστέρηση στην κατάθεση των στοιχείων δεν οφείλεται σε υπεκφυγή, αλλά σε βαθιά έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους θεσμούς.