ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αίσιο τέλος- Εντοπίστηκε ο 38χρονος Παναγιώτης

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αίσιο τέλος- Εντοπίστηκε ο 38χρονος Παναγιώτης

Τέλος στην αγωνία φίλων και συγγενών 38χρονου του οποίου τα στοιχεία και τη φωτογραφία είχε δώσει στην δημοσιότητα η Αστυνομία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Δύναμης που αφορούσε σε πρόσωπο ηλικίας 38 χρόνων, ο οποίος απουσίαζε από την οικία του στη Λευκωσία, από τις 6 Οκτωβρίου, 2020, ο 38χρονος έχει εντοπιστεί και είναι καλά στην οικία του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την κάλπη, στην Πινδάρου καταγράφεται έντονη κινητικότητα, με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στην πρωτιά αλλά –όλο και πιο έντονα– στον απόλυτο αριθμό των ψήφων. Η εικόνα των τελευταίων μετρήσεων, που φέρνει τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε ποσοστά γύρω στο 20–21% και με συσπείρωση κοντά στο 55%, ενεργοποιεί αντανακλαστικά και αναδεικνύει μια κρίσιμη παράμετρο: τη δυνατότητα ανάκτησης απωλειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE