ΞΕΧΩΡΙΣΕ με το δίδυμο Τζίμης-Μηνάς

ΞΕΧΩΡΙΣΕ με το δίδυμο Τζίμης-Μηνάς

Οι συνεργασίες του Δημήτρη Χριστοφή με τον Μηνά Αντωνίου από τη δεξιά πτέρυγα, ήταν αυτό που ξεχώρισε μεσοεπιθετικά πριν ο πρώτος, γίνει αλλαγή στο 69′.

Οι δύο τους είχαν καλή επικοινωνία, σωστές εναλλαγές και η Εθνική μας κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν, ήταν η πρώτη φορά που πήγε να γίνει επικίνδυνη αφού άνοιξαν χώρους.

 

The post ΞΕΧΩΡΙΣΕ με το δίδυμο Τζίμης-Μηνάς appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Σε δημόσια τοποθέτηση με σαφείς αιχμές και προειδοποιήσεις προχώρησε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, αναφερόμενος στη διαρροή του επίμαχου βίντεο που προκάλεσε πολιτικές αντιδράσεις και δημόσια συζήτηση τις τελευταίες ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE