ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ: Τουλάχιστον 21 οι νεκροί σε ναυάγιο πλεούμενου με μετανάστες - Από πού ξεκίνησαν

ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ: Τουλάχιστον 21 οι νεκροί σε ναυάγιο πλεούμενου με μετανάστες - Από πού ξεκίνησαν

Άλλα τέσσερα πτώματα μεταναστών περισυνελέγησαν στη Μεσόγειο σήμερα Τετάρτη (14/10), μετά το ναυάγιο την Κυριακή πλοιαρίου στ` ανοικτά της Τυνησίας, στο οποίο τουλάχιστον 21 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, σύμφωνα με απολογισμό του δικαστηρίου της πόλης Σφαξ, στην κεντροανατολική Τυνησία.

Επτά άνθρωποι είχαν διασωθεί την Κυριακή, οι περισσότεροι είναι από την Ακτή Ελεφαντοστού. Δεκαεπτά πτώματα περισυνελέγησαν τις τελευταίες τρεις ημέρες και πλέον δεν υπάρχει ελπίδα να βρεθούν ζωντανοί οι τέσσερις ή πέντε επιβάτες του πλοιαρίου η τύχη των οποίων συνεχίζει να αγνοείται, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Μουράντ Τούρκι, ο εκπρόσωπος του δικαστηρίου της Σφαξ.

Το πλοιάριο μετέφερε τουλάχιστον 29 μετανάστες, ανάμεσά τους δύο Τυνήσιοι αλλά και πολίτες διάφορων χωρών της υποσαχάριας Αφρικής, οι οποίοι ήθελαν να φτάσουν στο ιταλικό νησί Λαμπεντούζα, σύμφωνα με μαρτυρίες επιζώντων.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Ευελπιστώ αύριο να ακούσω θετικές εξελίξεις, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε σχέση με τα αποτελέσματα της τριμερούς συνάντησης ανάμεσα στον ίδιο, τον ΓΓ των ΗΕ και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE