ΧΡ. ΑΝΤΡΕΟΥ: Ποινική έρευνα και διερεύνηση εις βάθος - Ερευνώνται οποιαδήποτε αδικήματα διενεργήθηκαν από οποιαδήποτε πρόσωπα εμπλέκονται -VIDEO

ΧΡ. ΑΝΤΡΕΟΥ: Ποινική έρευνα και διερεύνηση εις βάθος - Ερευνώνται οποιαδήποτε αδικήματα διενεργήθηκαν από οποιαδήποτε πρόσωπα εμπλέκονται -VIDEO

Ποινική έρευνα σε σχέση με το βίντεο που είδε τα φώτα της δημοσιότητας και στο οποίο παρουσιάζεται ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης, ο -πρώην- βουλευτής του ΑΚΕΛ Χριστάκης Τζιοβάνη και ο δικηγόρος Ανδρέας Πιττάτζιης να συνομιλούν με φερόμενους ως εκπροσώπους υποτιθέμενων επενδυτών (με ποινικό μητρώο) με σκοπό την εξασφάλιση κυπριακού διαβατηρίου.

Όπως ξεκαθάρισε στον αέρα της εκπομπής 'Alpha Καλημέρα' ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Αντρέου, γίνεται εις βάθος διερεύνηση όσων καταγγελιών πιθανόν να υπήρξαν ακόμη και πριν τη δημοσιοποίηση του σχετικού βίντεο καθώς και την διάπραξη οποιουδήποτε αδικήματος βγαίνει στην επιφάνεια.

Δήλωσε πως μετά από επιστολή που παραλήφθηκε από τον Γενικό Εισαγγελέα, Γιώργο Σαββίδη στόχος είναι να προχωρήσουμε σε πλήρη και εις βάθος διερεύνηση του συγκεκριμένου ζητήματος ενώ πρόσθεσε πως δεν εξαρτάται από την Αστυνομία ο χρόνος που θα χρειαστεί για να διεξαχθεί η εν λόγω έρευνα, ούτε να καθοριστούν εκ των προτέρων τα αδικήματα που ενδέχεται να προκύψουν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE