Ανατρεπτική εξέλιξη στη βουλή με πρόταση Περδίκη για απεργία - Μόλις λήφθηκε η επίσημη απόφαση

Ανατρεπτική εξέλιξη στη βουλή με πρόταση Περδίκη για απεργία - Μόλις λήφθηκε η επίσημη απόφαση

Ανατρεπτικές εξελίξεις φαίνεται να συμβαίνουν αυτή την στιγμή στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής, όπου με πρόταση του Γιώργου Περδίκη, επιδιώκεται να πάνε οι βουλευτές σε απεργία.

Tου Γιώργου Τάττη

Σκοπός της απεργίας είναι να ασκηθούν πιέσεις στον Πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη για να παραιτηθεί.

«Η δεοντολογία των βουλευτών έχει βρεθεί στο πάτωμα», δήλωσε ο βουλευτής του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών Γιώργος Περδίκης.

Στην δραστική αυτή κινητοποίηση φαίνεται να συμφωνούν μέχρι τώρα οι βουλευτές του ΑΚΕΛ και ο Παύλος Μυλωνάς του ΔΗΚΟ.

Περισσότερα σε λίγο...

ΕΞΕΛΙΞΗ: Πήρε απόφαση ομόφωνα η επιτροπή θεσμών να αναβάλει την συνεδρία.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις Περδίκη: 

Γιώργος Τάττης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Μετακίνηση βαριών βομβαρδιστικών προς το Γκουάμ, αποτροπή ιρανική τρομοκρατικής επίθεσης στην Κύπρο, νέο κύμα επιθέσεων οι κύριες εξελίξεις της ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE