Έρχιουρμαν: «Έτοιμος για συμφωνία στα 6 από τα 7 σημεία» – Πού υπάρχει ακόμη διαφωνία
Ετοιμος για συμφωνία στα έξι από τα επτά σημεία στα οποία κατά τον ίδιο αναμένει πρόοδο ο ΓΓ του ΟΗΕ, δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμαν.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού, από τη διευθύντρια καταστήματος πώλησης γυναικείων τσαντών.
Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου, αγγλόφωνος άνδρας, μέσω εφαρμογής, επικοινώνησε τηλεφωνικά με το κατάστημα και παράγγειλε την αγορά τριών τσαντών, συνολικής αξίας 14,360 ευρώ. Για την πληρωμή τους, ο ύποπτος έδωσε τα στοιχεία τραπεζικής πιστωτικής κάρτας, στοιχεία που όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, είχαν υποκλαπεί.
Οι τρεις τσάντες παραδόθηκαν με εκμίσθωση ταξί οχήματος, σε ύποπτο άνδρα, σε σημείο δρόμου στη Σωτήρα, στην επαρχία Αμμοχώστου, όπως είχε ζητήσει κατά την παραγγελία τους, ο ύποπτος αγοραστής.
Από εξετάσεις που έγιναν προέκυψαν στοιχεία εναντίον 29χρονου αλλοδαπού, ο οποίος αναχώρησε από την Κύπρο την 1η Οκτωβρίου.
Εναντίον του έχει εκδοθεί Δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




