Επιστολή Κυπριανού σε Συλλούρη: Ζητά την άμεση παραίτηση του

Επιστολή Κυπριανού σε Συλλούρη: Ζητά την άμεση παραίτηση του

Επιστολή στον Δημήτρη Συλλούρη απέστειλε την Τετάρτη (14/10), ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, με την οποία ζητά την άμεση παράιτηση του από την θέση του Προέδρου της Βουλής. η 

Όπως ανέφερε με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα ο κ. Κυπριανού, απέστειλε την επιστολή ζητώντας εκ μέρους του ΑΚΕΛ την άμεση παραίτηση του κ. Συλλούρη.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Κυπριανού:

'Απέστειλα σήμερα επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Συλλούρη ζητώντας από μέρους του ΑΚΕΛ την άμεση παραίτηση του για να διευκολυνθεί η ομαλή λειτουργία των θεσμών'.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE