Επιστολή Κυπριανού σε Συλλούρη: Ζητά την άμεση παραίτηση του

Επιστολή Κυπριανού σε Συλλούρη: Ζητά την άμεση παραίτηση του

Επιστολή στον Δημήτρη Συλλούρη απέστειλε την Τετάρτη (14/10), ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, με την οποία ζητά την άμεση παράιτηση του από την θέση του Προέδρου της Βουλής. η 

Όπως ανέφερε με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα ο κ. Κυπριανού, απέστειλε την επιστολή ζητώντας εκ μέρους του ΑΚΕΛ την άμεση παραίτηση του κ. Συλλούρη.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Κυπριανού:

'Απέστειλα σήμερα επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Συλλούρη ζητώντας από μέρους του ΑΚΕΛ την άμεση παραίτηση του για να διευκολυνθεί η ομαλή λειτουργία των θεσμών'.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Η πρώτη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο κατά τη δεκαετή θητεία του, δημιουργεί, αναμφίβολα υψηλούς συμβολισμούς. Όμως, όσο εξελίσσεται το πρόγραμμά του, τόσο ενισχύεται η αίσθηση ότι η ουσία της πρωτοβουλίας δεν είναι η ανακοίνωση μιας νέας φάσης στο Κυπριακό, αλλά η αποτροπή της πλήρους κατάρρευσης της διαδικασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE