Επιστολή Κυπριανού σε Συλλούρη: Ζητά την άμεση παραίτηση του

Επιστολή Κυπριανού σε Συλλούρη: Ζητά την άμεση παραίτηση του

Επιστολή στον Δημήτρη Συλλούρη απέστειλε την Τετάρτη (14/10), ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, με την οποία ζητά την άμεση παράιτηση του από την θέση του Προέδρου της Βουλής. η 

Όπως ανέφερε με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα ο κ. Κυπριανού, απέστειλε την επιστολή ζητώντας εκ μέρους του ΑΚΕΛ την άμεση παραίτηση του κ. Συλλούρη.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Κυπριανού:

'Απέστειλα σήμερα επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Συλλούρη ζητώντας από μέρους του ΑΚΕΛ την άμεση παραίτηση του για να διευκολυνθεί η ομαλή λειτουργία των θεσμών'.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE