ΠΑΦΟΣ - ΤΡΟΧΑΙΟ: Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων - Στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο

ΠΑΦΟΣ - ΤΡΟΧΑΙΟ: Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων - Στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (14/10), στην Πάφο.

Συγκεκριμένα, το τροχαίο σημειώθηκε στην Λεωφόρο Γρίβα Διγενή, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά.

Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία και ασθενοφόρο, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ένα πρόσωπο μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Μέχρι στιγμής, η κατάσταση της υγείας του παραμένει άγνωστη, ενώ στο σημείο παραμένουν μέλη της Αστυνομίας για τις απαραίτητες εξετάσεις.

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE