ΕΚΤΑΚΤΟ-ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στην εντατική του Μακάριου βρέφος 16 μηνών- Το δάγκωσε οχιά στο πόδι

ΕΚΤΑΚΤΟ-ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στην εντατική του Μακάριου βρέφος 16 μηνών- Το δάγκωσε οχιά στο πόδι

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται κοριτσάκι μόλις 16 μηνών που την Τετάρτη 14/10 δέχθηκε δάγκωμα φιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες το βρέφος το οποίο διαμένει με τους γονείς στο κέντρο φιλοξενίας Μεταναστών στη Κοφίνου, σε λυόμενο υποστατικό δέχθηκε το δάγκωμα οχιάς στο αριστερό πόδι και αμέσως μεταφέρθηκε για νοσηλεία.

Το βρέφος οδηγήθηκε στο Μακάρειο και σύμφωνα με τον Διευθυντής της Παιδιατρικής του Νοσοκομείου Αβράαμ Ηλία εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και του χορηγήθηκε αντιοφικός ορός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE