ΕΚΤΑΚΤΟ-ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στην εντατική του Μακάριου βρέφος 16 μηνών- Το δάγκωσε οχιά στο πόδι

ΕΚΤΑΚΤΟ-ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στην εντατική του Μακάριου βρέφος 16 μηνών- Το δάγκωσε οχιά στο πόδι

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται κοριτσάκι μόλις 16 μηνών που την Τετάρτη 14/10 δέχθηκε δάγκωμα φιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες το βρέφος το οποίο διαμένει με τους γονείς στο κέντρο φιλοξενίας Μεταναστών στη Κοφίνου, σε λυόμενο υποστατικό δέχθηκε το δάγκωμα οχιάς στο αριστερό πόδι και αμέσως μεταφέρθηκε για νοσηλεία.

Το βρέφος οδηγήθηκε στο Μακάρειο και σύμφωνα με τον Διευθυντής της Παιδιατρικής του Νοσοκομείου Αβράαμ Ηλία εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και του χορηγήθηκε αντιοφικός ορός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Μέτσολα: «Στόχος μας η ενίσχυση της στρατηγικής αυτονομίας της ΕΕ – Να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή»

ΠτΔ σε Μέτσολα: «Στόχος μας η ενίσχυση της στρατηγικής αυτονομίας της ΕΕ – Να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή»

Στόχος μας κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας είναι να ενισχύσουμε τη στρατηγική αυτονομία της ΕΕ και να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, καλωσορίζοντας την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια της διμερούς συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο το απόγευμα της Δευτέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE