ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΥΚΑΝ: Έστησαν καρτέρι σε 40χρονο - Έμπλεξε με αυτά που εντοπίστηκαν

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΥΚΑΝ: Έστησαν καρτέρι σε 40χρονο - Έμπλεξε με αυτά που εντοπίστηκαν

Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών για διακίνηση ναρκωτικών, ανέκοψαν το απόγευμα της Τετάρτης (14/10) για έλεγχο στη Λευκωσία, αυτοκίνητο που οδηγούσε 40χρονος. 

Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα του 40χρονου, εντοπίστηκαν τρεις νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ξηρή φυτική ύλη κάνναβης, βάρους 84 γραμμαρίων περίπου, καθώς επίσης και το χρηματικό ποσό των 945 ευρώ.

Ο 40χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης διεξήχθη έρευνα στο διαμέρισμα 26χρονου, κατόπιν γραπτής συγκατάθεσής του, κατά την οποία εντοπίστηκε ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, βάρους 28 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 2,700 ευρώ, καθώς επίσης και μια ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης, με αποτέλεσμα ο 26χρονος να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE