ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ: Πυρκαγιά και ζημιές σε εστιατόριο στην Λάρνακα - Η αιτία της φωτιάς

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ: Πυρκαγιά και ζημιές σε εστιατόριο στην Λάρνακα - Η αιτία της φωτιάς

Πυρκαγιά σε εστιατόριο στην Λάρνακα, ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης (15/10).

Συγκεκριμένα, η ώρα 17.30 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε εστιατόριο το οποίο βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο Λάρνακας - Δεκέλειας. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 2 πυροσβεστικά οχήματα με τα πληρώματά τους από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Ορόκλινης «Λοχία Παναγιώτη Θεοφίλου» και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 17.45.  

Από την πυρκαγιά έπαθαν ζημίες μαγειρικές συσκευές, μαγειρικός εξοπλισμός, η ηλεκτρική εγκατάσταση και η βαφή της κουζίνας του εστιατορίου. Δεν κινδύνευσε κανένας από το προσωπικό του εστιατορίου.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε από υπερθέρμανση μαγειρικού λαδιού σε φριτέζα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Κατηγορηματική διάψευση κάθε υπαινιγμού περί διαφθοράς εκπέμπει το Προεδρικό περιβάλλον του Νίκου Χριστοδουλίδη.Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, διαβεβαίωσε ότι ο Πρόεδρος ασκεί τα καθήκοντά του με απόλυτη εντιμότητα, τονίζοντας πως είναι βέβαιος ότι κατά την αποχώρησή του από το αξίωμα δεν θα υπάρξει καμία σκιά εις βάρος του.

BEST OF TOTHEMAONLINE