Ντόμινο εξελίξεων από την παραίτηση Συλλούρη - Προεδρεύων της Βουλής ο Αδάμου, γυναικείο ‘άρωμα’ η νέα είσοδος

Ντόμινο εξελίξεων από την παραίτηση Συλλούρη - Προεδρεύων της Βουλής ο Αδάμου, γυναικείο ‘άρωμα’ η νέα είσοδος

Όπως είχαμε ενημερώσει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ ντόμινο εξελίξεων θα έφερνε τυχόν παραίτηση του Δημήτρη Συλλούρη από την προεδρία της Βουλής.

Όπερ και εγένετο λοιπόν, αφού με την παραίτησή του σύμφωνα με το Σύνταγμα που ορίζει τους κανονισμούς της Βουλής τη θέση του καταλαμβάνει ο γηραιότερος βουλευτής του σώματος, που είναι ο Αδάμος Αδάμου του ΑΚΕΛ.
 
 
Με την αποποίηση της έδρας του, πέραν της προεδρίας αντικαταστάτρια στα έδρανα της Βουλής θα είναι η υποψήφια που τον ακολουθεί σε ψήφους, δηλαδή η κυρία Ρούλα Γεωργιάδου (που είχε λάβει 904 ψήφους έναντι 2432 του Δημήτρη Συλλούρη).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.