Δεν αποδέχεται την έδρα στη Βουλή – Επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους

Δεν αποδέχεται την έδρα στη Βουλή – Επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους

Μετά την παραίτηση του Χριστάκη Τζιοβάνη από τη θέση του Βουλευτή του ΑΚΕΛ στην επαρχία Αμμοχώστου κενώθηκε ένα έδρανο στη Βουλή που φαίνεται πως θα φέρει νέο ντόμινο εξελίξεων.

Του Στέλιου Στυλιανού

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο κύριος Τουμάζος Τσιελεπής που στις Βουλευτικές Εκλογές του 2016 έλαβε 5.324 σταυρούς προτίμησης και βρισκόταν στην 4η θέση του ψηφοδελτίου στην Αμμόχωστου δεν αποδέχεται την έδρα.

Όπως έγκυρα πληροφορείται το ThemaOnline ο γ.γ του κόμματος Άντρος Κυπριανού ανέλαβε να μιλήσει προσωπικά με τον κύριο Τσιελεπή, σε μια προσπάθεια να τον μεταπείσει, κάτι που αν δεν είναι εφικτό στη Βουλή έδρανο θα καταλάβει ο 5ος στη σειρά, ο κύριος Γιαννάκης Γαβριήλ ο οποίος το 2016 έλαβε 4.837 σταυρούς προτίμησης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δημήτρης Παπαδάκης στο «T»: «Είμαι ευγνώμων απέναντι στον κόσμο της ΕΔΕΚ - Υπάρχει ένα μακρύ χέρι στο κόμμα, κάποιοι φοβούνται την επιστροφή μας»

Δημήτρης Παπαδάκης στο «T»: «Είμαι ευγνώμων απέναντι στον κόσμο της ΕΔΕΚ - Υπάρχει ένα μακρύ χέρι στο κόμμα, κάποιοι φοβούνται την επιστροφή μας»

Ο τέως Ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ και επι σειρά ετών σημαντικό στέλεχος του κόμματος Δημήτρης Παπαδάκης, αναφέρεται στα γεγονότα που οδήγησαν στη ρήξη του με την ηγεσία του κόμματος. Αναφέρεται στο περιστατικό που, όπως τονίζει, αποτέλεσε το «οριστικό τέλος» της σχέσης του με την ΕΔΕΚ. Παρά την ένταση και τον πόλεμο που –όπως περιγράφει– δέχθηκε από την τότε ηγεσία, υπό τον Μαρίνο Σιζόπουλο, δηλώνει ότι παραμένει ευγνώμων προς τη βάση του κόμματος, η οποία τον στήριξε σε δύο ευρωεκλογικές αναμετρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE