Δεν αποδέχεται την έδρα στη Βουλή – Επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους

Δεν αποδέχεται την έδρα στη Βουλή – Επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους

Μετά την παραίτηση του Χριστάκη Τζιοβάνη από τη θέση του Βουλευτή του ΑΚΕΛ στην επαρχία Αμμοχώστου κενώθηκε ένα έδρανο στη Βουλή που φαίνεται πως θα φέρει νέο ντόμινο εξελίξεων.

Του Στέλιου Στυλιανού

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο κύριος Τουμάζος Τσιελεπής που στις Βουλευτικές Εκλογές του 2016 έλαβε 5.324 σταυρούς προτίμησης και βρισκόταν στην 4η θέση του ψηφοδελτίου στην Αμμόχωστου δεν αποδέχεται την έδρα.

Όπως έγκυρα πληροφορείται το ThemaOnline ο γ.γ του κόμματος Άντρος Κυπριανού ανέλαβε να μιλήσει προσωπικά με τον κύριο Τσιελεπή, σε μια προσπάθεια να τον μεταπείσει, κάτι που αν δεν είναι εφικτό στη Βουλή έδρανο θα καταλάβει ο 5ος στη σειρά, ο κύριος Γιαννάκης Γαβριήλ ο οποίος το 2016 έλαβε 4.837 σταυρούς προτίμησης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τριμερής Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ: Eνέργεια, ασφάλεια και o ρόλος της Κύπρου στις περιφερειακές εξελίξεις

Τριμερής Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ: Eνέργεια, ασφάλεια και o ρόλος της Κύπρου στις περιφερειακές εξελίξεις

Σε μια χρονική συγκυρία αυξημένης γεωπολιτικής αβεβαιότητας στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα στο Ισραήλ για διμερή επίσκεψη και για συμμετοχή στη 10η Τριμερή Σύνοδο Κορυφής Κύπρου – Ελλάδας – Ισραήλ, η οποία αποκτά ιδιαίτερη πολιτική και στρατηγική βαρύτητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE