Big Brother – Spoiler: Η Σοφία Δανέζη μαζεύει τα πράγματά της και ζητά να αποχωρήσει από το σπίτι

Big Brother – Spoiler: Η Σοφία Δανέζη μαζεύει τα πράγματά της και ζητά να αποχωρήσει από το σπίτι

Στο αποψινό (Πέμπτη 15/10) επεισόδιο του Big Brother οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν έναν μεγάλο καυγά που θα συμβεί μέσα στο σπίτι.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Γρηγορόπουλος μέσα από την εκπομπή “Love it” θα δούμε αρκετές μετακομίσεις παικτών από το ένα δωμάτιο στο άλλο, αλλά και έναν καυγά που διήρκησε συνολικά 2,5 ώρες.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον συνεργάτη της Ιωάννας Μαλέσκου, θα συμβεί και μια μεγάλη ανατροπή.

Πιο αναλυτικά, η Σοφία Δανέζη μάζεψε τα πράγματά της και ζήτησε από την παραγωγή να της καλέσει ταξί προκειμένου να αποχωρήσει από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE