Big Brother – Spoiler: Η Σοφία Δανέζη μαζεύει τα πράγματά της και ζητά να αποχωρήσει από το σπίτι

Big Brother – Spoiler: Η Σοφία Δανέζη μαζεύει τα πράγματά της και ζητά να αποχωρήσει από το σπίτι

Στο αποψινό (Πέμπτη 15/10) επεισόδιο του Big Brother οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν έναν μεγάλο καυγά που θα συμβεί μέσα στο σπίτι.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Γρηγορόπουλος μέσα από την εκπομπή “Love it” θα δούμε αρκετές μετακομίσεις παικτών από το ένα δωμάτιο στο άλλο, αλλά και έναν καυγά που διήρκησε συνολικά 2,5 ώρες.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον συνεργάτη της Ιωάννας Μαλέσκου, θα συμβεί και μια μεγάλη ανατροπή.

Πιο αναλυτικά, η Σοφία Δανέζη μάζεψε τα πράγματά της και ζήτησε από την παραγωγή να της καλέσει ταξί προκειμένου να αποχωρήσει από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE