Δένδιας: 'Η Ελλάδα δεν εκφοβίζεται και ενωμένη μπορεί να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις'

Δένδιας: 'Η Ελλάδα δεν εκφοβίζεται και ενωμένη μπορεί να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις'

«Η Ελλάδα δεν εκφοβίζεται και είναι έτοιμη και ικανή να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση», δήλωσε ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.

Σε δήλωσή του, μετά την ενημέρωση που έκανε στους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων, ο κ. Δένδιας τόνισε ότι οι ενέργειες της ελληνικής διπλωματίας ανέδειξαν τον ρόλο της Τουρκίας ως υπονομευτή "όχι μόνο κάθε προσπάθειας προόδου στις διμερείς σχέσεις μας αλλά και της περιφερειακής σταθερότητας".

«Σήμερα διαπίστωσα, για μία ακόμα φορά, την ύπαρξη εθνικής ομοψυχίας στις βασικές πτυχές των εθνικών μας θεμάτων. Γεγονός που αποτελεί το πιο μεγάλο εφόδιο για την αντιμετώπιση των έξωθεν προκλήσεων. Η χώρα μας δεν εκφοβίζεται. Πάντα στα πλαίσια της διεθνούς νομιμότητας, η Ελλάδα ενωμένη είναι έτοιμη και ικανή να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση», σημείωσε ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών.

Από ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Από το Γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, σε επικοινωνία με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Ανχελα Ολγκίν, απαντήσαμε θετικά στην νέα ημερομηνία που αυτή έχει προτείνει για επίσκεψή της στην Κύπρο, αλλά ανακοινώσεις θα πρέπει να αναμένονται από τα ΗΕ, δήλωσε, την Πέμπτη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE