Δένδιας: 'Η Ελλάδα δεν εκφοβίζεται και ενωμένη μπορεί να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις'

Δένδιας: 'Η Ελλάδα δεν εκφοβίζεται και ενωμένη μπορεί να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις'

«Η Ελλάδα δεν εκφοβίζεται και είναι έτοιμη και ικανή να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση», δήλωσε ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.

Σε δήλωσή του, μετά την ενημέρωση που έκανε στους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων, ο κ. Δένδιας τόνισε ότι οι ενέργειες της ελληνικής διπλωματίας ανέδειξαν τον ρόλο της Τουρκίας ως υπονομευτή "όχι μόνο κάθε προσπάθειας προόδου στις διμερείς σχέσεις μας αλλά και της περιφερειακής σταθερότητας".

«Σήμερα διαπίστωσα, για μία ακόμα φορά, την ύπαρξη εθνικής ομοψυχίας στις βασικές πτυχές των εθνικών μας θεμάτων. Γεγονός που αποτελεί το πιο μεγάλο εφόδιο για την αντιμετώπιση των έξωθεν προκλήσεων. Η χώρα μας δεν εκφοβίζεται. Πάντα στα πλαίσια της διεθνούς νομιμότητας, η Ελλάδα ενωμένη είναι έτοιμη και ικανή να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση», σημείωσε ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών.

Από ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Κατηγορηματική διάψευση κάθε υπαινιγμού περί διαφθοράς εκπέμπει το Προεδρικό περιβάλλον του Νίκου Χριστοδουλίδη.Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, διαβεβαίωσε ότι ο Πρόεδρος ασκεί τα καθήκοντά του με απόλυτη εντιμότητα, τονίζοντας πως είναι βέβαιος ότι κατά την αποχώρησή του από το αξίωμα δεν θα υπάρξει καμία σκιά εις βάρος του.

BEST OF TOTHEMAONLINE