Βίκυ Χατζηβασιλείου: Έκανε την μεγάλη της τηλεοπτική επιστροφή – Δείτε την έναρξη – VIDEO

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Έκανε την μεγάλη της τηλεοπτική επιστροφή – Δείτε την έναρξη – VIDEO

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης 15/10, η Bίκυ Χατζηβασιλείου  με την εκπομπή “Γράμμα για σένα”  μέσα από τη συχνότητα του Open.

Η γνωστή παρουσιάστρια καλησπέρισε ξανά τους τηλεθεατές μη κρύβοντας τη χαρά αλλά και τη συγκίνησή της. 

Στην έναρξη της εκπομπής οι συνεργάτες της Βίκυς Χατζιβασιλείου, της επιφύλασσαν μερικές εκπλήξεις. Η παρουσιάστρια, αφού δέχτηκε ένα μπουκέτο με λουλούδια από το σταθμό, κοίταξε στο video wall και είδε να εμφανίζονται μπροστά της πολυαγαπημένα της πρόσωπα. Την αρχή έκανε ο γιος της, Ορφέας, και ακολούθησαν ο Κώστας Καραφώτης, ο Τάκης Ζαχαράτος, ο Γιώργος Παπαδάκης, η μητέρας της.

“Καλησπέρα σας Κυρίες και Κύριοι! Δεν ξέρετε πόσο χαρούμενη είμαι που τα ξαναλέμε, δεν ξέρετε πόσο συγκινημένη είμαι που είμαστε πάλι μαζί. Θέλω να εκδηλώσω την αγάπη μου για τους συνεργάτες μου που είναι μαζί μου όλοι. Θέλω να εκδηλώσω τη χαρά μου για το Open που με δέχτηκε εδώ να συνεχίσουμε αυτό που είχαμε ξεκινήσει… Τα συναισθήματα δεν έχουν περιτύλιγμα. Δεν έχει σημασία αν μπαίνει σε πακέτο ή γράμμα… Σημασία έχει το συναίσθημα να είναι αληθινό”, ήταν τα πρώτα λόγια της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

Στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης βρίσκονται οι νέοι διορισμοί στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, μετά και την υπόθεση που προέκυψε στη Cyta και οδήγησε την Κυβέρνηση στην απόφαση να ανακαλέσει τον διορισμό του νέου Αντιπροέδρου της ΑΤΗΚ, Λοΐζου Οικονομίδη.