Το πόρισμα της Επιτροπής Δεοντολογίας για παράγοντες-μάνατζερ – Η αντίδραση Καραβίδα

Το πόρισμα της Επιτροπής Δεοντολογίας για παράγοντες-μάνατζερ – Η αντίδραση Καραβίδα

Το βράδυ της Πέμπτης (14-10) στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Omega παρουσιάστηκε ρεπορτάζ, όπου αποκαλύφθηκε το πόρισμα της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας Αθλητισμού.

Το πόρισμα στάλθηκε στον Γενικό Εισαγγελέα, ενώ σε αυτό κατονομάζει παράγοντες της Δόξας Κατωκοπιάς ότι εκτός από διοικητικά στελέχη της προσφυγικής ομάδας, είναι συνάμα και μάνατζερ παικτών και προπονητών.

Διαβάστε την συνέχεια στο themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE