Το πόρισμα της Επιτροπής Δεοντολογίας για παράγοντες-μάνατζερ – Η αντίδραση Καραβίδα

Το πόρισμα της Επιτροπής Δεοντολογίας για παράγοντες-μάνατζερ – Η αντίδραση Καραβίδα

Το βράδυ της Πέμπτης (14-10) στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Omega παρουσιάστηκε ρεπορτάζ, όπου αποκαλύφθηκε το πόρισμα της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας Αθλητισμού.

Το πόρισμα στάλθηκε στον Γενικό Εισαγγελέα, ενώ σε αυτό κατονομάζει παράγοντες της Δόξας Κατωκοπιάς ότι εκτός από διοικητικά στελέχη της προσφυγικής ομάδας, είναι συνάμα και μάνατζερ παικτών και προπονητών.

Διαβάστε την συνέχεια στο themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

Η συνάντηση της Αννίτας Δημητρίου με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, την Πέμπτη,  δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από τη συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει στον Δημοκρατικό Συναγερμό, για την επόμενη Προεδρική εκλογή. Η χρονική συγκυρία, οι διαφορετικές δημόσιες τοποθετήσεις των δύο και η παράλληλη παρέμβαση του Ευθύμιου Δίπλαρου, για την ανάγκη διατήρησης της κομματικής ενότητας, συνθέτουν ένα πολιτικό σκηνικό που κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι.

BEST OF TOTHEMAONLINE