Το πόρισμα της Επιτροπής Δεοντολογίας για παράγοντες-μάνατζερ – Η αντίδραση Καραβίδα

Το πόρισμα της Επιτροπής Δεοντολογίας για παράγοντες-μάνατζερ – Η αντίδραση Καραβίδα

Το βράδυ της Πέμπτης (14-10) στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Omega παρουσιάστηκε ρεπορτάζ, όπου αποκαλύφθηκε το πόρισμα της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας Αθλητισμού.

Το πόρισμα στάλθηκε στον Γενικό Εισαγγελέα, ενώ σε αυτό κατονομάζει παράγοντες της Δόξας Κατωκοπιάς ότι εκτός από διοικητικά στελέχη της προσφυγικής ομάδας, είναι συνάμα και μάνατζερ παικτών και προπονητών.

Διαβάστε την συνέχεια στο themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE