Το πόρισμα της Επιτροπής Δεοντολογίας για παράγοντες-μάνατζερ – Η αντίδραση Καραβίδα

Το πόρισμα της Επιτροπής Δεοντολογίας για παράγοντες-μάνατζερ – Η αντίδραση Καραβίδα

Το βράδυ της Πέμπτης (14-10) στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Omega παρουσιάστηκε ρεπορτάζ, όπου αποκαλύφθηκε το πόρισμα της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας Αθλητισμού.

Το πόρισμα στάλθηκε στον Γενικό Εισαγγελέα, ενώ σε αυτό κατονομάζει παράγοντες της Δόξας Κατωκοπιάς ότι εκτός από διοικητικά στελέχη της προσφυγικής ομάδας, είναι συνάμα και μάνατζερ παικτών και προπονητών.

Διαβάστε την συνέχεια στο themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE