Κύπριος παλαίμαχος για… Μπεργκ: «Ίσως γίνει ο Φέργκιουσον της Ομόνοιας»!

Κύπριος παλαίμαχος για… Μπεργκ: «Ίσως γίνει ο Φέργκιουσον της Ομόνοιας»!

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Νικόλας Γεωργίου, ήταν καλεσμένος το βράδυ της Πέμπτης (14-10) στην τηλεοπτική αθλητική εκπομπή της Cablenet «Χωρίς VAR», όπου αναφερόμενος στον προπονητή, Χένινγκ Μπεργκ, είπε τα εξής: 

«Είναι ένας άνθρωπος που νομίζεις πως είναι χρόνια στην ομάδα, λες και είναι μια δεκαετία. Το βλέπεις, γίνεται ένα με τους ποδοσφαιριστές. Αυτός ο άνθρωπος συν το ότι έκτισε αυτή την ομάδα έχει φέρει και πάλι την περηφάνεια στον Ομονιάτη. Έχει κάνει αυτό που δεν έκανε κανένας άλλος. Περηφάνια όχι για την είσοδο στους ομίλους, αλλά στο ότι έκανε ξανά την Ομόνοια ομάδα. Όπως κάνουν στην Αγγλία που έχουν ένα προπονητή 10-15 χρόνια και χτίζει, ας του κάνουν μακροχρόνιο συμβόλαιο για να είναι ο Φέργκιουσον της ομάδας, αν τα καταφέρουμε, αν μείνει. Βλέπεις έναν προπονητή που έχει όραμα έχει πλάνο».

 

The post Κύπριος παλαίμαχος για… Μπεργκ: «Ίσως γίνει ο Φέργκιουσον της Ομόνοιας»! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Σαφές μήνυμα για τις προεδρικές εκλογές του 2028 έστειλε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αννίτα Δημητρίου, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ΔΗΣΥ δεν πρόκειται να στηρίξει τον Νίκο Χριστοδουλίδη και προαναγγέλλοντας ότι το κόμμα θα κατέλθει με δικό του υποψήφιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE