ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Αναβλήθηκε το 8ο χειρουργείο της Ιωάννας – Αρνείται να απολογηθεί η συλληφθείσα

Επίθεση με βιτριόλι: Αναβλήθηκε το 8ο χειρουργείο της Ιωάννας – Αρνείται να απολογηθεί η συλληφθείσα

Δεν έχει τέλος ο «Γολγοθάς» της Ιωάννας, της κοπέλας που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι τον προηγούμενο Μάιο, καθώς αναβλήθηκε το 8ο και πολύ κρίσιμο χειρουργείο για την αποκατάσταση των τραυμάτων της. Αρνείται να απολογηθεί η συλληφθείσα και 35χρονη κατηγορούμενη που έχει προφυλακιστεί και άσκησε το δικαίωμα της σιωπής, ενώ έχει μπει νέο ανακριτής στην υπόθεση.

Οι απεργίες στο ελληνικό Δημόσιο έβαλαν στον «πάγο» την επέμβαση στην οποία επρόκειτο να υποβληθεί σήμερα παρατείνοντας την αγωνία της άτυχης κοπέλας που καθημερινά δίνει «αγώνα» να ορθοποδήσει μετά την τραγωδία που έζησε.

Το χειρουργείο αυτό φαίνεται ότι δεν ήταν προγραμματισμένο. Οι θεράποντες ιατροί στο Θριάσιο Νοσοκομείο έκριναν ότι πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε αυτή την επέμβαση στο πρόσωπο. Η είδηση αυτή φαίνεται να επιβάρυνε την ψυχολογία της κοπέλας, η οποία μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία. Η Ιωάννα συγκλόνισε τον Σεπτέμβριο, όταν πόσταρε μια ξεχωριστή και με όλο νόημα φωτογραφία στα social media.

Νέος ανακριτής στην υπόθεση με το βιτριόλι

Και όσο η Ιωάννα κάνει το ένα χειρουργείο μετά το άλλο ώστε να βελτιώσει την εικόνα του προσώπου της, η κατηγορούμενη για την επίθεση με το βιτριόλι δεν έχει απολογηθεί.

Στην υπόθεση έχει μπει, μάλιστα, άλλος ανακριτής. Οι έρευνες συνεχίζονται, όμως, χωρίς καμία καθυστέρηση. Το μόνο που μένει είναι να παραδοθούν και τα εργαστηριακά αποτελέσματα, ώστε να συμπληρωθεί και ο φάκελος της υπόθεσης και τότε η κατηγορούμενη θα πρέπει να επιλέξει αν θα πάει στη δίκη με ή χωρίς απολογία. Υπενθυμίζεται ότι βρέθηκαν ίχνη από καυστικό υγρό στην καπαρντίνα της κατηγορούμενης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top