ΛΑΡΝΑΚΑ: Εμπρησμός μοτοσικλέτας - Οφείλεται σε κακόβουλη ενέργεια

ΛΑΡΝΑΚΑ: Εμπρησμός μοτοσικλέτας - Οφείλεται σε κακόβουλη ενέργεια

Εκτεταμένες ζημιές υπέστη μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού από εμπρησμό που έγινε το βράδυ της Πέμπτης 15/10, στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία λίγο μετά τις εννέα το βράδυ (15/10), έγινε αντιληπτή πυρκαγιά σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που βρισκόταν σταθμευμένη σε είσοδο πολυκατοικίας στον οικισμό Ζήνων στη Λάρνακα.

Η πυρκαγιά κατασβέστηκε από γείτονα πριν την άφιξη στη σκηνή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
 
Από τη πυρκαγιά η μοτοσικλέτα υπέστη εκτεταμένες ζημιές ενώ μικρές ζημιές προκλήθηκαν και στον προθάλαμο της πολυκατοικίας.
 
Μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προέβησαν άμεσα σε διερεύνηση η οποία κατέδειξε πως η πυρκαγιά οφείλεται σε κακόβουλη ενέργεια.
 
Σημειώνεται ότι η μοτοσικλέτα είχε δηλωθεί από τον ιδιοκτήτη της ως ακινητοποιημένη από το 2017.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμο τετ-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν ενώπιον της Ολγκίν - Στην Κύπρο και ο Γιοχάνες Χαν

Κυπριακό: Κρίσιμο τετ-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν ενώπιον της Ολγκίν - Στην Κύπρο και ο Γιοχάνες Χαν

Μια ημέρα με έντονο διπλωματικό φορτίο αναμένεται να είναι η σημερινή, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν συναντώνται στη νεκρή ζώνη, παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν. Η συνάντηση χαρακτηρίζεται ως κομβική για το μέλλον του Κυπριακού, καθώς θα διαφανεί αν υπάρχει το απαραίτητο πολιτικό έδαφος για να δημιουργηθεί μια νέα δυναμική, που θα οδηγήσει σε άτυπη πενταμερή στις αρχές του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE