ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ – ΔΕΡΥΝΕΙΑ: Χειροπέδες σε άλλα τρία άτομα - Στους εννιά ανέβηκε ο αριθμός

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ – ΔΕΡΥΝΕΙΑ: Χειροπέδες σε άλλα τρία άτομα - Στους εννιά ανέβηκε ο αριθμός

Στους εννιά ανέβηκε ο αριθμός των συλλήψεων, σχετικά με τα επεισόδια που σημειώθηκαν την περασμένη Κυριακή, 11 Οκτωβρίου, στο οδόφραγμα Δερύνειας, μετά τη σύλληψη, άλλων τριών προσώπων για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Πρόκειται για 23χρονο κάτοικο χωριού της επαρχίας Αμμοχώστου και 27χρονο κάτοικο Λεμεσού, που συνελήφθησαν την Πέμπτη 15/10, και 22χρονο κάτοικο Λάρνακας, που συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής 16/10, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων. Εναντίον τους διερευνώνται αδικήματα όπως οχλαγωγία, πρόκληση κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος.

Τις προηγούμενες μέρες είχαν συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων, άλλα έξι πρόσωπα, ηλικίας 25, 27, 22, 41, 21 και 29 ετών, τα οποία τελούν υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δρουσιώτης: Γιατί έδωσε τα στοιχεία στη δημοσιότητα και όχι στις Αρχές - «Αν είμαι μυθομανής θα φανεί...»

Δρουσιώτης: Γιατί έδωσε τα στοιχεία στη δημοσιότητα και όχι στις Αρχές - «Αν είμαι μυθομανής θα φανεί...»

Απαντήσεις στις επικρίσεις που δέχεται για τη δημοσιοποίηση στοιχείων μέσω των social media, αντί της κατάθεσής τους στην Αστυνομία, έδωσε ο δημοσιογράφος Μακάριος Δρουσιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα».

BEST OF TOTHEMAONLINE