ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ – ΔΕΡΥΝΕΙΑ: Χειροπέδες σε άλλα τρία άτομα - Στους εννιά ανέβηκε ο αριθμός

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ – ΔΕΡΥΝΕΙΑ: Χειροπέδες σε άλλα τρία άτομα - Στους εννιά ανέβηκε ο αριθμός

Στους εννιά ανέβηκε ο αριθμός των συλλήψεων, σχετικά με τα επεισόδια που σημειώθηκαν την περασμένη Κυριακή, 11 Οκτωβρίου, στο οδόφραγμα Δερύνειας, μετά τη σύλληψη, άλλων τριών προσώπων για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Πρόκειται για 23χρονο κάτοικο χωριού της επαρχίας Αμμοχώστου και 27χρονο κάτοικο Λεμεσού, που συνελήφθησαν την Πέμπτη 15/10, και 22χρονο κάτοικο Λάρνακας, που συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής 16/10, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων. Εναντίον τους διερευνώνται αδικήματα όπως οχλαγωγία, πρόκληση κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος.

Τις προηγούμενες μέρες είχαν συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων, άλλα έξι πρόσωπα, ηλικίας 25, 27, 22, 41, 21 και 29 ετών, τα οποία τελούν υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE