ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ – ΔΕΡΥΝΕΙΑ: Χειροπέδες σε άλλα τρία άτομα - Στους εννιά ανέβηκε ο αριθμός

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ – ΔΕΡΥΝΕΙΑ: Χειροπέδες σε άλλα τρία άτομα - Στους εννιά ανέβηκε ο αριθμός

Στους εννιά ανέβηκε ο αριθμός των συλλήψεων, σχετικά με τα επεισόδια που σημειώθηκαν την περασμένη Κυριακή, 11 Οκτωβρίου, στο οδόφραγμα Δερύνειας, μετά τη σύλληψη, άλλων τριών προσώπων για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Πρόκειται για 23χρονο κάτοικο χωριού της επαρχίας Αμμοχώστου και 27χρονο κάτοικο Λεμεσού, που συνελήφθησαν την Πέμπτη 15/10, και 22χρονο κάτοικο Λάρνακας, που συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής 16/10, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων. Εναντίον τους διερευνώνται αδικήματα όπως οχλαγωγία, πρόκληση κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος.

Τις προηγούμενες μέρες είχαν συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων, άλλα έξι πρόσωπα, ηλικίας 25, 27, 22, 41, 21 και 29 ετών, τα οποία τελούν υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE