ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αγανακτισμένη η Έμιλυ Γιολίτη: ‘Θέλουμε την Κύπρο της περηφάνειας και όχι της ντροπής‘

Αγανακτισμένη η Έμιλυ Γιολίτη: ‘Θέλουμε την Κύπρο της περηφάνειας και όχι της ντροπής‘

Με τιτίβισμα της μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο Twitter η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Έμιλυ Γιολίτη πήρε σαφή θέση για τα τεκταινόμενα των ημερών δηλώνοντας πως η ανάκριση για τα όσα θλιβερά συνέβησαν θα αρχίσει άμεσα.

Ανέφερε πως δεν υπάρχει χρόνος για μεγάλες δηλώσεις παρά μόνο για στοχοπροσήλωση τονίζοντας πως θα επιδειχθεί μηδενική ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς και συγκάλυψης.
 
Τάχθηκε στο πλευρό του κυπριακού λαού προβάλλοντας και τη δική της αγανάκτηση και σημείωσε ότι θα κάνει όλα όσα πρέπει για να αποκατασταθεί το τρωθέν κύρος της Δημοκρατίας.
 
Δείτε αυτούσια την ανακοίνωση: 
 
H ανάκριση για τα όσα θλιβερά συνέβησαν την περασμένη εβδομάδα θα τρέξει τάχιστα. Δεν υπάρχει χώρος αυτή την ώρα για μεγάλες δηλώσεις. Παρά μόνο μια και μόνο στοχοπροσήλωση. Καμία ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς και καμία συγκάλυψη. Αφουγκράζομαι πλήρως τα αισθήματα αγανάκτησης των συμπολιτών μου. Τα αισθάνομαι κ εγώ με την ίδια ένταση. Θα κάνουμε όλα όσα πρέπει για να αποκατασταθεί το τρωθέν κύρος της Δημοκρατίας. Θέλουμε κ δικαιούμαστε την Κύπρο της αξιοπρέπειας κ της περηφάνειας κ όχι αυτή της ντροπής

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top