Αγανακτισμένη η Έμιλυ Γιολίτη: ‘Θέλουμε την Κύπρο της περηφάνειας και όχι της ντροπής‘

Αγανακτισμένη η Έμιλυ Γιολίτη: ‘Θέλουμε την Κύπρο της περηφάνειας και όχι της ντροπής‘

Με τιτίβισμα της μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο Twitter η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Έμιλυ Γιολίτη πήρε σαφή θέση για τα τεκταινόμενα των ημερών δηλώνοντας πως η ανάκριση για τα όσα θλιβερά συνέβησαν θα αρχίσει άμεσα.

Ανέφερε πως δεν υπάρχει χρόνος για μεγάλες δηλώσεις παρά μόνο για στοχοπροσήλωση τονίζοντας πως θα επιδειχθεί μηδενική ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς και συγκάλυψης.
 
Τάχθηκε στο πλευρό του κυπριακού λαού προβάλλοντας και τη δική της αγανάκτηση και σημείωσε ότι θα κάνει όλα όσα πρέπει για να αποκατασταθεί το τρωθέν κύρος της Δημοκρατίας.
 
Δείτε αυτούσια την ανακοίνωση: 
 
H ανάκριση για τα όσα θλιβερά συνέβησαν την περασμένη εβδομάδα θα τρέξει τάχιστα. Δεν υπάρχει χώρος αυτή την ώρα για μεγάλες δηλώσεις. Παρά μόνο μια και μόνο στοχοπροσήλωση. Καμία ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς και καμία συγκάλυψη. Αφουγκράζομαι πλήρως τα αισθήματα αγανάκτησης των συμπολιτών μου. Τα αισθάνομαι κ εγώ με την ίδια ένταση. Θα κάνουμε όλα όσα πρέπει για να αποκατασταθεί το τρωθέν κύρος της Δημοκρατίας. Θέλουμε κ δικαιούμαστε την Κύπρο της αξιοπρέπειας κ της περηφάνειας κ όχι αυτή της ντροπής

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE