ΠΑΡΙΣΙ - ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Ένοπλος αποκεφάλισε άντρα φωνάζοντας «αλαχού άκμπαρ»

ΠΑΡΙΣΙ - ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Ένοπλος αποκεφάλισε άντρα φωνάζοντας «αλαχού άκμπαρ»

Ένοπλος τρομοκράτης αποκεφάλισε άντρα στην πρωτεύουσα της Γαλλίας το Παρίσι, φωνάζοντας «αλαχού άκμπαρ» πριν τραυματιστεί από τα πυρά των αστυνομικών και συλληφθεί την Παρασκευή το απόγευμα.

Το αιματηρό περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή Conflans-Saint-Honorine και ακολούθησε καταδίωξη από την αστυνομία. Ο ένοπλος τρομοκράτης εντοπίστηκε στην περιοχή Eragny, όπου οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εγκλωβίσουν και τον τραυματίσουν.
 
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ένοπλος απείλησε με το όπλο του τους αστυνομικούς, πριν οι τελευταίοι ανοίξουν πυρ και τον τραυματίσουν.
 
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.

BEST OF TOTHEMAONLINE