ΠΑΡΙΣΙ - ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Ένοπλος αποκεφάλισε άντρα φωνάζοντας «αλαχού άκμπαρ»

ΠΑΡΙΣΙ - ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Ένοπλος αποκεφάλισε άντρα φωνάζοντας «αλαχού άκμπαρ»

Ένοπλος τρομοκράτης αποκεφάλισε άντρα στην πρωτεύουσα της Γαλλίας το Παρίσι, φωνάζοντας «αλαχού άκμπαρ» πριν τραυματιστεί από τα πυρά των αστυνομικών και συλληφθεί την Παρασκευή το απόγευμα.

Το αιματηρό περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή Conflans-Saint-Honorine και ακολούθησε καταδίωξη από την αστυνομία. Ο ένοπλος τρομοκράτης εντοπίστηκε στην περιοχή Eragny, όπου οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εγκλωβίσουν και τον τραυματίσουν.
 
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ένοπλος απείλησε με το όπλο του τους αστυνομικούς, πριν οι τελευταίοι ανοίξουν πυρ και τον τραυματίσουν.
 
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.