ΠΑΡΙΣΙ - ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Ένοπλος αποκεφάλισε άντρα φωνάζοντας «αλαχού άκμπαρ»

ΠΑΡΙΣΙ - ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Ένοπλος αποκεφάλισε άντρα φωνάζοντας «αλαχού άκμπαρ»

Ένοπλος τρομοκράτης αποκεφάλισε άντρα στην πρωτεύουσα της Γαλλίας το Παρίσι, φωνάζοντας «αλαχού άκμπαρ» πριν τραυματιστεί από τα πυρά των αστυνομικών και συλληφθεί την Παρασκευή το απόγευμα.

Το αιματηρό περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή Conflans-Saint-Honorine και ακολούθησε καταδίωξη από την αστυνομία. Ο ένοπλος τρομοκράτης εντοπίστηκε στην περιοχή Eragny, όπου οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εγκλωβίσουν και τον τραυματίσουν.
 
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ένοπλος απείλησε με το όπλο του τους αστυνομικούς, πριν οι τελευταίοι ανοίξουν πυρ και τον τραυματίσουν.
 
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ για το Κυπριακό - «Δεν παγώνει η προσπάθεια... υπάρχει εξέλιξη προς αυτή την κατεύθυνση»

Μήνυμα ΠτΔ για το Κυπριακό - «Δεν παγώνει η προσπάθεια... υπάρχει εξέλιξη προς αυτή την κατεύθυνση»

Υπάρχει εξέλιξη και ευελπιστούμε να έχουμε το αποτέλεσμα που προσδοκούμε που δεν είναι άλλο από την επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE