ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ - ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Νεκρός πατέρας τριών παιδιών μετά από τροχαίο - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ - ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Νεκρός πατέρας τριών παιδιών μετά από τροχαίο - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Τα αίτια πρόκλησης θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (16/10), στην επαρχία Αμμοχώστου, διερευνά η Αστυνομία.

Από το δυστύχημα έχασε τη ζωή του ο Γεώργιος Δημητρίου, 44 χρόνων, κάτοικος Λιοπετρίου και πατέρας τριών παιδιών.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη γύρω στις 10.40 το βράδυ, σε δρόμο στο Λιοπέτρι, όπου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 44χρονος, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 27χρονη, στην οδό Χρίστου Σαμάρα στο Λιοπέτρι, με κατεύθυνση τη Ξυλοφάγου.

Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ ο 44χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν από την Αστυνομία διαπιστώθηκε ότι ο 44χρονος δεν έφερε προστατευτικό κράνος.

Στην οδηγό του αυτοκινήτου διενεργήθηκε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοτέστ και νάρκοτεστ με αρνητικό αποτέλεσμα.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα διερευνά η Τροχαία Αμμοχώστου.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE