Ο Αυστριακός ΥΠΕΞ θετικός στον κορωνοϊό - Ακυρώνει επίσκεψη και σε Κύπρο

Ο Αυστριακός ΥΠΕΞ θετικός στον κορωνοϊό - Ακυρώνει επίσκεψη και σε Κύπρο

Ο Υπουργός Εξωτερικών της Αυστρίας Αλεξάντερ Σάλενμπεργκ διεγνώσθη θετικός στον νέο κορωνοϊό.

Είναι πιθανόν να μολύνθηκε σε σύνοδο με τους ομολόγους του της ΕΕ τη Δευτέρα (12/10), στο Λουξεμβούργο, δήλωσε σήμερα Σάββατο (17/10) εκπρόσωπος του Υπουργείου του και πρόσθεσε ότι ο Υπουργός βρίσκεται σε απομόνωση.

"Μέχρι στιγμής είναι ασυμπτωματικός", δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων APA ο εκπρόσωπος. Για τον λόγο αυτόν, ο Υπουργός ακύρωσε τις προγραμματισμένες επισκέψεις του για τις προσεχείς ημέρες στη Μεγάλη Βρετανία, τη Δανία, την Ελλάδα και την Κύπρο. Για προληπτικούς λόγους όλα τα μέλη της κυβέρνησης θα υποβληθούν σε τεστ σήμερα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεύτερες σκέψεις Λευκωσίας για το Συμβούλιο Ειρήνης -Διπλωματικός γρίφος με φόντο τη Γάζα

Δεύτερες σκέψεις Λευκωσίας για το Συμβούλιο Ειρήνης -Διπλωματικός γρίφος με φόντο τη Γάζα

Σε ένα ιδιαίτερα ρευστό γεωπολιτικό περιβάλλον, η Κυπριακή Δημοκρατία βρίσκεται ενώπιον μιας κρίσιμης απόφασης: να αποδεχθεί ή όχι την πρόσκληση του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για συμμετοχή στην πρώτη Σύνοδο του λεγόμενου «Συμβουλίου Ειρήνης» για τη Γάζα, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου στην Ουάσιγκτον.

BEST OF TOTHEMAONLINE