Ο Αυστριακός ΥΠΕΞ θετικός στον κορωνοϊό - Ακυρώνει επίσκεψη και σε Κύπρο

Ο Αυστριακός ΥΠΕΞ θετικός στον κορωνοϊό - Ακυρώνει επίσκεψη και σε Κύπρο

Ο Υπουργός Εξωτερικών της Αυστρίας Αλεξάντερ Σάλενμπεργκ διεγνώσθη θετικός στον νέο κορωνοϊό.

Είναι πιθανόν να μολύνθηκε σε σύνοδο με τους ομολόγους του της ΕΕ τη Δευτέρα (12/10), στο Λουξεμβούργο, δήλωσε σήμερα Σάββατο (17/10) εκπρόσωπος του Υπουργείου του και πρόσθεσε ότι ο Υπουργός βρίσκεται σε απομόνωση.

"Μέχρι στιγμής είναι ασυμπτωματικός", δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων APA ο εκπρόσωπος. Για τον λόγο αυτόν, ο Υπουργός ακύρωσε τις προγραμματισμένες επισκέψεις του για τις προσεχείς ημέρες στη Μεγάλη Βρετανία, τη Δανία, την Ελλάδα και την Κύπρο. Για προληπτικούς λόγους όλα τα μέλη της κυβέρνησης θα υποβληθούν σε τεστ σήμερα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE