ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τριάρα με γκολ Γκέτσε η Αϊντχόφεν

Τριάρα με γκολ Γκέτσε η Αϊντχόφεν

ΟΛΛΑΝΔΙΑ – 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Τσβόλε – Αϊντχόφεν: 0-3
(Γκέτσε 9′, Γκάκπο 18′, Μάλεν 39′)
Άνετη νίκη για την Αϊντχόφεν που πέρασε με 0-3 από την έδρα της Τσβόλε, με το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Μάριο Γκέτσε, να ντεμπουτάρει και να ανοίγει το σκορ.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με το νέο τπυ μεταγραφικό απόκτημα, Μάριο Γκέτσε, να κάνει το 0-1 στο 9′ και στο 18′ πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Γκάκπο να κάνει το 0-2. Με τη συμπλήρωση του ημιώρου η Τσβόλε έχασε μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψει στο παιχνίδι με τον Ρέζα να αστοχεί από το σημείο του πέναλτι, ενώ εννιά λεπτά αργότερα ο Μάλεν πέτυχε και τρίτο τέρμα για την PSV κάνοντας το 0-3.
Γκρόνινγκεν – Ουτρέχτη: 0-0
Μοιρασιά για Γκρόνινγκεν και Ουτρέχτη που κόλλησαν στο 0-0 παρά τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν. Οι δύο ομάδες είχαν από 14 τελικές η κάθε μία, ενώ μάλιστα οι φιλοξενούμενοι είχαν και έξι από αυτές εντός εστίας χωρίς όμως να καταφέρουν να σκοράρουν.
Πηγή: www.aek365.org

The post Τριάρα με γκολ Γκέτσε η Αϊντχόφεν appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top