ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Μείωση στα κρούσματα της Κυριακής (18/10) – Όλες οι πληροφορίες

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Μείωση στα κρούσματα της Κυριακής (18/10) – Όλες οι πληροφορίες

Τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Κύπρο ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας την Κυριακή (18/10).

Αναλυτικά:

Το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει ότι, σύμφωνα με ενημέρωση που έλαβε σήμερα η Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης από συμβαλλόμενα εργαστήρια, από σύνολο 3,688 εργαστηριακών διαγνώσεων εντοπίστηκαν 63 νέα περιστατικά της νόσου COVID-19.

Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε ολόκληρο το σχετικό θέμα

 

The post ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Μείωση στα κρούσματα της Κυριακής (18/10) – Όλες οι πληροφορίες appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE