ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Μείωση στα κρούσματα της Κυριακής (18/10) – Όλες οι πληροφορίες

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Μείωση στα κρούσματα της Κυριακής (18/10) – Όλες οι πληροφορίες

Τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Κύπρο ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας την Κυριακή (18/10).

Αναλυτικά:

Το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει ότι, σύμφωνα με ενημέρωση που έλαβε σήμερα η Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης από συμβαλλόμενα εργαστήρια, από σύνολο 3,688 εργαστηριακών διαγνώσεων εντοπίστηκαν 63 νέα περιστατικά της νόσου COVID-19.

Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε ολόκληρο το σχετικό θέμα

 

The post ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Μείωση στα κρούσματα της Κυριακής (18/10) – Όλες οι πληροφορίες appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE