ΕΔΕΚ μετά την επικράτηση Τατάρ: 'Να σταματήσουν οι ψευδαισθήσεις...'

ΕΔΕΚ μετά την επικράτηση Τατάρ: 'Να σταματήσουν οι ψευδαισθήσεις...'

Ανακοίνωση σχετικά με τις παράνομες εκλογές στα κατεχόμενα, μετά την εκλογή του Ερσίν Τατάρ, εξέδωσε η ΕΔΕΚ.

Όπως αναφέρει, το αποτέλεσμα απέδειξε τον ρόλο της Άγκυρας ενώ τόνισε ότι πρέπει να σταματήσουν οι ψευδαισθήσεις.

Αναλυτικά:

Το αποτέλεσμα των εκλογών απέδειξε πως στα κατεχόμενα τον πρώτο και καθοριστικό ρόλο στις αποφάσεις και επιλογές τον έχει η Άγκυρα.

Ως εκ τούτου πρέπει να σταματήσουν να υπάρχουν ψευδαισθήσεις.

Η Κυπριακή Δημοκρατία πρέπει να αξιοποιήσει στον μέγιστο δυνατό βαθμό τα πολιτικά και διπλωματικά όπλα που διαθέτει για να ενισχύσει αφενός την διαπραγματευτική της θέση και αφετέρου για την προστασία της έναντι των επεκτατικών και υπονομευτικών σχεδίων της Άγκυρας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE