ΕΔΕΚ μετά την επικράτηση Τατάρ: 'Να σταματήσουν οι ψευδαισθήσεις...'

ΕΔΕΚ μετά την επικράτηση Τατάρ: 'Να σταματήσουν οι ψευδαισθήσεις...'

Ανακοίνωση σχετικά με τις παράνομες εκλογές στα κατεχόμενα, μετά την εκλογή του Ερσίν Τατάρ, εξέδωσε η ΕΔΕΚ.

Όπως αναφέρει, το αποτέλεσμα απέδειξε τον ρόλο της Άγκυρας ενώ τόνισε ότι πρέπει να σταματήσουν οι ψευδαισθήσεις.

Αναλυτικά:

Το αποτέλεσμα των εκλογών απέδειξε πως στα κατεχόμενα τον πρώτο και καθοριστικό ρόλο στις αποφάσεις και επιλογές τον έχει η Άγκυρα.

Ως εκ τούτου πρέπει να σταματήσουν να υπάρχουν ψευδαισθήσεις.

Η Κυπριακή Δημοκρατία πρέπει να αξιοποιήσει στον μέγιστο δυνατό βαθμό τα πολιτικά και διπλωματικά όπλα που διαθέτει για να ενισχύσει αφενός την διαπραγματευτική της θέση και αφετέρου για την προστασία της έναντι των επεκτατικών και υπονομευτικών σχεδίων της Άγκυρας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στην Ινδία σήμερα για επίσημη επίσκεψη μαζί με επιχειρηματική αποστολή

ΠτΔ: Στην Ινδία σήμερα για επίσημη επίσκεψη μαζί με επιχειρηματική αποστολή

Στην Ινδία για επίσημη επίσκεψη μεταβαίνει σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από Υπουργούς και επιχειρηματικούς φορείς. Στο επίκεντρο της επίσκεψης θα τεθούν οι διμερείς σχέσεις, η προσέλκυση επενδύσεων, και ο οικονομικός διάδρομος Ινδίας-Μ. Ανατολής-Ευρώπης (IMEC).

BEST OF TOTHEMAONLINE