ΕΔΕΚ μετά την επικράτηση Τατάρ: 'Να σταματήσουν οι ψευδαισθήσεις...'

ΕΔΕΚ μετά την επικράτηση Τατάρ: 'Να σταματήσουν οι ψευδαισθήσεις...'

Ανακοίνωση σχετικά με τις παράνομες εκλογές στα κατεχόμενα, μετά την εκλογή του Ερσίν Τατάρ, εξέδωσε η ΕΔΕΚ.

Όπως αναφέρει, το αποτέλεσμα απέδειξε τον ρόλο της Άγκυρας ενώ τόνισε ότι πρέπει να σταματήσουν οι ψευδαισθήσεις.

Αναλυτικά:

Το αποτέλεσμα των εκλογών απέδειξε πως στα κατεχόμενα τον πρώτο και καθοριστικό ρόλο στις αποφάσεις και επιλογές τον έχει η Άγκυρα.

Ως εκ τούτου πρέπει να σταματήσουν να υπάρχουν ψευδαισθήσεις.

Η Κυπριακή Δημοκρατία πρέπει να αξιοποιήσει στον μέγιστο δυνατό βαθμό τα πολιτικά και διπλωματικά όπλα που διαθέτει για να ενισχύσει αφενός την διαπραγματευτική της θέση και αφετέρου για την προστασία της έναντι των επεκτατικών και υπονομευτικών σχεδίων της Άγκυρας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.