ΕΔΕΚ μετά την επικράτηση Τατάρ: 'Να σταματήσουν οι ψευδαισθήσεις...'

ΕΔΕΚ μετά την επικράτηση Τατάρ: 'Να σταματήσουν οι ψευδαισθήσεις...'

Ανακοίνωση σχετικά με τις παράνομες εκλογές στα κατεχόμενα, μετά την εκλογή του Ερσίν Τατάρ, εξέδωσε η ΕΔΕΚ.

Όπως αναφέρει, το αποτέλεσμα απέδειξε τον ρόλο της Άγκυρας ενώ τόνισε ότι πρέπει να σταματήσουν οι ψευδαισθήσεις.

Αναλυτικά:

Το αποτέλεσμα των εκλογών απέδειξε πως στα κατεχόμενα τον πρώτο και καθοριστικό ρόλο στις αποφάσεις και επιλογές τον έχει η Άγκυρα.

Ως εκ τούτου πρέπει να σταματήσουν να υπάρχουν ψευδαισθήσεις.

Η Κυπριακή Δημοκρατία πρέπει να αξιοποιήσει στον μέγιστο δυνατό βαθμό τα πολιτικά και διπλωματικά όπλα που διαθέτει για να ενισχύσει αφενός την διαπραγματευτική της θέση και αφετέρου για την προστασία της έναντι των επεκτατικών και υπονομευτικών σχεδίων της Άγκυρας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.

BEST OF TOTHEMAONLINE