ΕΔΕΚ μετά την επικράτηση Τατάρ: 'Να σταματήσουν οι ψευδαισθήσεις...'

ΕΔΕΚ μετά την επικράτηση Τατάρ: 'Να σταματήσουν οι ψευδαισθήσεις...'

Ανακοίνωση σχετικά με τις παράνομες εκλογές στα κατεχόμενα, μετά την εκλογή του Ερσίν Τατάρ, εξέδωσε η ΕΔΕΚ.

Όπως αναφέρει, το αποτέλεσμα απέδειξε τον ρόλο της Άγκυρας ενώ τόνισε ότι πρέπει να σταματήσουν οι ψευδαισθήσεις.

Αναλυτικά:

Το αποτέλεσμα των εκλογών απέδειξε πως στα κατεχόμενα τον πρώτο και καθοριστικό ρόλο στις αποφάσεις και επιλογές τον έχει η Άγκυρα.

Ως εκ τούτου πρέπει να σταματήσουν να υπάρχουν ψευδαισθήσεις.

Η Κυπριακή Δημοκρατία πρέπει να αξιοποιήσει στον μέγιστο δυνατό βαθμό τα πολιτικά και διπλωματικά όπλα που διαθέτει για να ενισχύσει αφενός την διαπραγματευτική της θέση και αφετέρου για την προστασία της έναντι των επεκτατικών και υπονομευτικών σχεδίων της Άγκυρας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE