Ελληνοτουρκικά: Σε απόσταση αναπνοής από το Καστελόριζο το Ορούτς Ρέις

Ελληνοτουρκικά: Σε απόσταση αναπνοής από το Καστελόριζο το Ορούτς Ρέις

Στην κοντινότερη απόσταση από το Καστελόριζο έφτασε το απόγευμα της Κυριακής (18/10) το Ορούτς Ρέις. 

Το τουρκικό ερευνητικό βρίσκεται σε απόσταση λίγων ναυτικών μιλιών από το Καστελόριζο, γεγονός που προκάλεσε την κινητοποίηση των ελληνικών αρχών. 
 
Το Oruc Reis κινήθηκε στα όρια της τουρκικής NAVTEX, από το Καστελόριζο, και πλέον κινείται νοτιοδυτικά, απομακρυνόμενο από το ακριτικό νησί.  
 
Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την τουρκική NAVTEX, το τουρκικό ερευνητικό σκάφος θα μπορούσε τις επόμενες μέρες να φτάσει ακόμα και σε απόσταση 6,5 μιλίων από το Καστελόριζο.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE