Μάχη για τη ζωή δίνει η 46χρονη μητέρα - Με το υπηρεσιακό όπλο «υπέγραψε» την τραγωδία ο αστυνομικός
Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 46χρονη μητέρα στη Λεμεσό, με τις επόμενες ώρες να θεωρούνται καθοριστικές για τη ζωή της.
 thm.jpg)
Οφείλουμε όλοι να επιδείξουμε υπευθυνότητα και σοβαρότητα, τηρώντας τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης και προσωπικής υγιεινής, αναφέρει ο κ. Παπαχριστοφή σε ανακοίνωσή του.
Οι συνθήκες που διαμορφώνονται τις τελευταίες μέρες, προσθέτει, επιβάλλουν να συνειδητοποιήσουμε όλοι την κρισιμότητα της κατάστασης και να συμπεριφερθούμε με σύνεση και ψυχραιμία, προστατεύοντας τόσο τις οικογένειες μας, όσο και τους συμπολίτες μας.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, αναβλήθηκαν αγώνες στην Γ΄ κατηγορία λόγω επιβεβαιωμένων περιστατικών Covid-19 στις τάξεις του σωματείου ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς.
Aπό ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




