ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέος πνεύμονας πρασίνου δημιουργήθηκε στο ύψωμα Μακένζη στη Λάρνακα

Νέος πνεύμονας πρασίνου δημιουργήθηκε στο ύψωμα Μακένζη στη Λάρνακα

Νέος πνεύμονας πρασίνου, στην οδό Ρούμπενς,  δημιουργήθηκε στο ύψωμα Μακένζη στη Λάρνακα

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «ο Δήμος σε συνεργασία με την Λέσχη Lions Λάρνακας δημιούργησαν ένα νέο χώρο πρασίνου που βρίσκεται στην οδό Ρούμπενς παρά την περιοχή Μακένζη. Συγκεκριμένα στην περιοχή φυτεύτηκαν 37 συνολικά καλλωπιστικά δέντρα, το κάθε ένα από τα οποία έχουν το όνομα του κάθε δωρητή που το πρόσφερε».

Την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε η δεντροφύτευση του νέου χώρου και σε χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας «ευχαρίστησε εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου τον Πρόεδρο αλλά και τα μέλη της Λέσχης Lions για την πρωτοβουλία καθώς και για τα συναισθήματα περιβαλλοντικής συνείδησης που επέδειξαν με τη δημιουργία του χώρου πρασίνου».

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: 40χρονος οδήγησε το όχημα του εναντίον αστυνομικού - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μώλωπες

Στην Κύπρο Μητσοτάκης και Ερντογάν στη μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής

Εκπτώσεις: Πως να ξεχωρίσεις τις πραγματικές από τις πλασματικές - Όσα αναφέρει αρμόδιος στο «Τ»

Κύπρια κατέχει 12 πτυχία και δεν…σταματά: Η Μαρία μιλά στο «Τ» και εξηγεί ότι δεν υπάρχει ηλικία για την μόρφωση

Κατακλυσμός με υψηλές θερμοκρασίες αλλά και βροχές - Πού και πότε αναμένονταιΣε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top