Νέος πνεύμονας πρασίνου δημιουργήθηκε στο ύψωμα Μακένζη στη Λάρνακα

Νέος πνεύμονας πρασίνου δημιουργήθηκε στο ύψωμα Μακένζη στη Λάρνακα

Νέος πνεύμονας πρασίνου, στην οδό Ρούμπενς,  δημιουργήθηκε στο ύψωμα Μακένζη στη Λάρνακα

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «ο Δήμος σε συνεργασία με την Λέσχη Lions Λάρνακας δημιούργησαν ένα νέο χώρο πρασίνου που βρίσκεται στην οδό Ρούμπενς παρά την περιοχή Μακένζη. Συγκεκριμένα στην περιοχή φυτεύτηκαν 37 συνολικά καλλωπιστικά δέντρα, το κάθε ένα από τα οποία έχουν το όνομα του κάθε δωρητή που το πρόσφερε».

Την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε η δεντροφύτευση του νέου χώρου και σε χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας «ευχαρίστησε εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου τον Πρόεδρο αλλά και τα μέλη της Λέσχης Lions για την πρωτοβουλία καθώς και για τα συναισθήματα περιβαλλοντικής συνείδησης που επέδειξαν με τη δημιουργία του χώρου πρασίνου».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE