Νέος πνεύμονας πρασίνου δημιουργήθηκε στο ύψωμα Μακένζη στη Λάρνακα

Νέος πνεύμονας πρασίνου δημιουργήθηκε στο ύψωμα Μακένζη στη Λάρνακα

Νέος πνεύμονας πρασίνου, στην οδό Ρούμπενς,  δημιουργήθηκε στο ύψωμα Μακένζη στη Λάρνακα

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «ο Δήμος σε συνεργασία με την Λέσχη Lions Λάρνακας δημιούργησαν ένα νέο χώρο πρασίνου που βρίσκεται στην οδό Ρούμπενς παρά την περιοχή Μακένζη. Συγκεκριμένα στην περιοχή φυτεύτηκαν 37 συνολικά καλλωπιστικά δέντρα, το κάθε ένα από τα οποία έχουν το όνομα του κάθε δωρητή που το πρόσφερε».

Την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε η δεντροφύτευση του νέου χώρου και σε χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας «ευχαρίστησε εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου τον Πρόεδρο αλλά και τα μέλη της Λέσχης Lions για την πρωτοβουλία καθώς και για τα συναισθήματα περιβαλλοντικής συνείδησης που επέδειξαν με τη δημιουργία του χώρου πρασίνου».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

Την Παρασκευή στις 6.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ενώ το Σάββατο η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα συναντηθεί και με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE