Νέος πνεύμονας πρασίνου δημιουργήθηκε στο ύψωμα Μακένζη στη Λάρνακα

Νέος πνεύμονας πρασίνου δημιουργήθηκε στο ύψωμα Μακένζη στη Λάρνακα

Νέος πνεύμονας πρασίνου, στην οδό Ρούμπενς,  δημιουργήθηκε στο ύψωμα Μακένζη στη Λάρνακα

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «ο Δήμος σε συνεργασία με την Λέσχη Lions Λάρνακας δημιούργησαν ένα νέο χώρο πρασίνου που βρίσκεται στην οδό Ρούμπενς παρά την περιοχή Μακένζη. Συγκεκριμένα στην περιοχή φυτεύτηκαν 37 συνολικά καλλωπιστικά δέντρα, το κάθε ένα από τα οποία έχουν το όνομα του κάθε δωρητή που το πρόσφερε».

Την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε η δεντροφύτευση του νέου χώρου και σε χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας «ευχαρίστησε εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου τον Πρόεδρο αλλά και τα μέλη της Λέσχης Lions για την πρωτοβουλία καθώς και για τα συναισθήματα περιβαλλοντικής συνείδησης που επέδειξαν με τη δημιουργία του χώρου πρασίνου».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις αντιδράσεις για τον κατώτατο μισθό ο Μουσιούττας - Ποιος ο ρόλος του Υπουργείου

Απαντά στις αντιδράσεις για τον κατώτατο μισθό ο Μουσιούττας - Ποιος ο ρόλος του Υπουργείου

Στόχος της απόφασης της Kυβέρνησης είναι η διαφύλαξη της αγοραστικής δύναμης των εργαζομένων, χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο η βιωσιμότητα των επιχειρήσεων, δήλωσε ο Υπουργός Εργασίας, Μαρίνος Μουσιούττας, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις για την αύξηση στον κατώτατο μισθό.

BEST OF TOTHEMAONLINE