Έτοιμη για συνεργασία με Αναστασιάδη και Τατάρ για επανέναρξη συνομιλιών η Βρετανία

Έτοιμη για συνεργασία με Αναστασιάδη και Τατάρ για επανέναρξη συνομιλιών η Βρετανία

Η βρετανική Κυβέρνηση δηλώνει έτοιμη για την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων με σκοπό την επίτευξη λύσης στο Κυπριακό στη βάση των ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας μετά από την ολοκλήρωση των «εκλογών» στα κατεχόμενα.

Η Υφυπουργός Εξωτερικών Γουέντι Μόρτον, στο χαρτοφυλάκιο της οποίας υπάγονται οι σχέσεις με την Κύπρο και την Τουρκία, αντέδρασε στη νίκη Τατάρ με ανάρτηση στο Twitter.

«Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι έτοιμο να εργαστεί μαζί με τον @ersinrtatar και τον @AnastasiadesCY, την Ελλάδα, την Τουρκία και τα Ηνωμένα Έθνη για να επαναρχίσουν οι συνομιλίες για να επανενωθεί η Κύπρος σύμφωνα με τα Ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ», έγραψε η αρμόδια για την Ευρωπαϊκή Γειτονιά Υφυπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Υπέκυψε στο μοιραίο ο νεαρός Χρήστος Χρηστάκη, 19 ετών από την Αραδίππου, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο American Medical Center στη Λευκωσία ύστερα από κρίσιμο τραυματισμό του το βράδυ της Δευτέρας, 18 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE