Συνάντηση Χριστοδουλίδη με Αμερικανό ΥΦΕΞ για Οικονομική Ανάπτυξη την Τρίτη στη Λευκωσία

Συνάντηση Χριστοδουλίδη με Αμερικανό ΥΦΕΞ για Οικονομική Ανάπτυξη την Τρίτη στη Λευκωσία

Ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδη, θα έχει την Τρίτη 20/10, στις 16:00 στο Υπουργείο Εξωτερικών συνάντηση με τον Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ αρμόδιο για την Οικονομική Ανάπτυξη, την Ενέργεια και το Περιβάλλον, Κιθ Κραχ, ο οποίος θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας στην Κύπρο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, κατά τη συνάντηση αναμένεται να συζητηθούν θέματα που άπτονται της διμερούς συνεργασίας Κύπρου - ΗΠΑ στους τομείς αρμοδιότητας του Αμερικανού Υφυπουργού, καθώς και θέματα που σχετίζονται με την τεχνολογία, την καινοτομία και την κυβερνοασφάλεια.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κάλεσε απόψε τις κοινότητες της ελεύθερης Κύπρου να ωριμάσουν έργα ώστε να εγκριθούν από την Κυβέρνηση το 2027 όταν και θα διατεθεί ποσό 3,5 δις ευρώ για υλοποίηση τους.