Συνάντηση Χριστοδουλίδη με Αμερικανό ΥΦΕΞ για Οικονομική Ανάπτυξη την Τρίτη στη Λευκωσία

Συνάντηση Χριστοδουλίδη με Αμερικανό ΥΦΕΞ για Οικονομική Ανάπτυξη την Τρίτη στη Λευκωσία

Ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδη, θα έχει την Τρίτη 20/10, στις 16:00 στο Υπουργείο Εξωτερικών συνάντηση με τον Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ αρμόδιο για την Οικονομική Ανάπτυξη, την Ενέργεια και το Περιβάλλον, Κιθ Κραχ, ο οποίος θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας στην Κύπρο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, κατά τη συνάντηση αναμένεται να συζητηθούν θέματα που άπτονται της διμερούς συνεργασίας Κύπρου - ΗΠΑ στους τομείς αρμοδιότητας του Αμερικανού Υφυπουργού, καθώς και θέματα που σχετίζονται με την τεχνολογία, την καινοτομία και την κυβερνοασφάλεια.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κύπρος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο για την Ειρήνη ως παρατηρητής, θα εξεταστούν τα επόμενα βήματα»

Λετυμπιώτης: «Η Κύπρος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο για την Ειρήνη ως παρατηρητής, θα εξεταστούν τα επόμενα βήματα»

Η Κυπριακή Δημοκρατία έχει λάβει και αποδεχθεί πρόσκληση για συμμετοχή, με καθεστώς Παρατηρητή, στην επικείμενη συνάντηση για τη Γάζα του Συμβουλίου για την Ειρήνη που θα πραγματοποιηθεί στην Ουάσινγκτον στις 19 Φεβρουαρίου 2026, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE