Just The 2 Of Us: Απρόσμενη αποχώρηση λίγο μετά την πρεμιέρα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Just The 2 Of Us: Απρόσμενη αποχώρηση λίγο μετά την πρεμιέρα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Ραχήλ Μακρή δεν πρόλαβε να… ξεκινήσει το τραγούδι στο Open στο πλάι του Ηλία Βρεττού για το J2US και ήδη αποτελεί παρελθόν.

Κάποιες παλαιότερες αναρτήσεις της, στις οποίες η Ραχήλ Μακρή εξαπέλυε επίθεση στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη προκάλεσε εντονότατες αντιδράσεις και ήδη η πρώην βουλευτής έχει ενημερωθεί για την απομάκρυνσή της από το κανάλι του ισχυρού άνδρα του Δικεφάλου.

Η Μακρή έφτασε στο σημείο να κάνει λόγο και για εγκληματική οργάνωση αναφερόμενη στους φίλους των «ασπρόμαυρων» με αφορμή μία συνάντηση του Σαββίδη με τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε συναντηθεί πριν 2,5 χρόνια με τον Τσαβούσογλου με την ιδιότητα του συντονιστή του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού της Περιφέρειας των χωρών της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, συζητώντας για την επανέναρξη της Θείας Λειτουργίας στη Μονή της Παναγίας Σουμελά.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE