Εκστρατεία ευαισθητοποίησης για την καταπολέμηση ρατσισμού από το HFC

Εκστρατεία ευαισθητοποίησης για την καταπολέμηση ρατσισμού από το HFC

Στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος «HIT: Ομάδες Διακοπής Μίσους: Νεολαία που αντισταθμίζει τη ρητορική μίσους προς τους μετανάστες και τις μειονότητες μέσω συμμετοχικής και δημιουργικής εκστρατείας» το “Hope For Children” CRC Policy Center (HFC), ως συντονιστής του έργου – ανακοινώνει την έναρξη της εκστρατείας ευαισθητοποίησης HIT στις 19-25 Οκτωβρίου 2020.

Το “Hope For Children” CRC Policy Center (HFC) μαζί με τους Ευρωπαίους εταίρους – Πανεπιστήμιο Frederick (ΚΥ), Το Χαμόγελο του Παιδιού (ΕΛ), Rinova Ltd (Η.Β.), Collage Arts (Η.Β.), ASSOCIACIO PERA LA CREACIÓ I ESTUDIS DE PROJECTES SOCIALS (C.E.P.S.) (ΙΣ), ASSOCIAZIONE CULTURALE MULAB (IT), Gender Alternatives Foundation (ΒΟΥΛ), Metropolis Net (ΓΕΡ) – επικεντρώνονται, μέσω του προγράμματος HIT, στην ανάπτυξη ενός νέου Ευρωπαϊκού μοντέλου ενδυνάμωσης νέων για την καταπολέμηση του ρατσισμού, της ξενοφοβίας και των διακρίσεων ενάντια στους μετανάστες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, σε μια προσπάθεια να εμπλακούν ενεργά περισσότερα άτομα σε αυτή τη μεγάλη εκστρατεία, το HFC θα δημοσιεύσει ένα βίντεο στο Tik-tok γεγονός που θα δώσει στους χρήστες των μέσων κοινωνικών δικτύωσης την ευκαιρία να συμμετάσχουν ενεργά στην εκστρατεία ενθαρρύνοντάς τους να το κάνουν, να μας προσθέσουν στις ετικέτες και να το μοιραστούν.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.