ΟΔΗΓΟΙ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Αρχίζουν τα έργα στον αυτοκινητόδρομο Ριζοελιάς - Παραλιμνίου

ΟΔΗΓΟΙ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Αρχίζουν τα έργα στον αυτοκινητόδρομο Ριζοελιάς - Παραλιμνίου

Εργασίες θα διεξάγονται από το βράδυ της Δευτέρας, μέχρι και τις 29 Οκτωβρίου, στον αυτοκινητόδρομο Ριζοελιάς – Παραλιμνίου, για συντήρηση του οδοστρώματος. 

Οι εργασίες θα διεξάγονται από τις 7.00 το βράδυ, μέχρι και τις 6.00 το πρωί της επόμενης μέρας, καθημερινά, εκτός Παρασκευής, Σαββάτου, Κυριακής και της αργίας της 28ης Οκτωβρίου.
 
Θα διεξάγονται στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου από την έξοδο προς Ξυλοτύμπου, μέχρι και την έξοδο προς Βορόκληνη, στην κατεύθυνση από Λάρνακα προς Παραλίμνι.
 
Κατά τη διάρκεια τους θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες πορείας προς Παραλίμνι, για απόσταση τριών χιλιομέτρων περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα πορείας προς Λάρνακα, που θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση της κυκλοφορίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE