ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξέχασε ποιος είναι! Ένα είναι το σίγουρο…

Ξέχασε ποιος είναι! Ένα είναι το σίγουρο…

Ο ΑΠΟΕΛ γνώρισε νέα ήττα από την Πάφο με αποκαρδιωτική εμφάνιση, έμεινε από νωρίς πίσω από τα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας και πλέον είναι «επίσημο» πως έχει χάσει την ταυτότητα του.

Για άλλη μια φορά έπαιξε χωρίς πλάνο, χωρίς προοπτική και χωρίς φαντασία. Λανθασμένες επιλογές, αδυναμία δημιουργίας φάσεων μπροστά από την εστία του Ρούντκο, αλλά και έλλειψη κάποιος ενέργειας από τους πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές της ομάδας που θα έφερνε κάποια αλλαγή ή έστω μια καλή προϋπόθεση.

Το πρόβλημα του φετινού ΑΠΟΕΛ, από την αρχή της σεζόν εμφανίστηκε περίτρανα και κόντρα στην Πάφο. Στην επίθεση δεν βρίσκει τους τρόπους να φανεί απειλητικός στην αντίπαλη περιοχή και είναι εξαιρετικά αργό από τη μετάβαση της άμυνας στην μπροστινή γραμμή, ενώ δεν έλειψε και η ανούσια κατοχή. Έτσι κι’ αλλιώς, η επιθετική αφλογιστία φαίνεται και από το συντελεστή τερμάτων με τους γαλαζοκίτρινους να έχουν 5 υπέρ και 6 κατά. Αρνητικό πρόσημα και εδώ.

Βέβαια, το μεγαλύτερο βάρος της ευθύνης πηγαίνει στον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο Ελλαδίτης κόουτς, εξάλλου, το είπε πολλές φορές πως ο προπονητής φταίει πρώτος και στην περίπτωση του αυτό ισχύει.

Οι λάθος επιλογές του όσον αφορά την ενδεκάδα, έφεραν τους γαλαζοκίτρινους να κάνουν κακή εμφάνιση. Ο Ενσούε ένας από τους καλύτερους δεξιούς μπακ στην Κύπρο παίζει στην αριστερή πλευρά και ο Γουίλερ κάθετε πάγκο. Ο Ανουάρ παλεύει μόνος του στον χώρο του κέντρου αφού δεν έχει βοήθειες.

Ο Μπεν Σαχάρ δεν τροφοδοτείται σωστά, ενώ δίνει μάχες στην επίθεση προσπαθώντας να «σπάσει» το παιχνίδι. Όσον αφορά τους Ατζίλι, Κλωναρίδη, Ζαχίντ δεν μπήκαν ποτέ στην εξίσωση.

Όμως, δεν είναι μόνο αυτό. Είναι ξεκάθαρο πλέον, πως ο ΑΠΟΕΛ με τις τελευταίες του εμφανίσεις, δείχνει πως ξέχασε ποιος ήταν. Πως ήταν η ομάδα που έμπαινε στο γήπεδο και «καθάριζε» νωρίς τέτοια ματς ή είχε την υπομονή και την επιμονή για να βρει κάποιο γκολ.

Έχει ξεχάσει να κυριαρχεί σε έναν αγώνα. Ξέχασε πως είναι να μπορεί να πάρει αυτό που θέλει. Τώρα, αγχώνεται όσο δεν βάζει γκολ και δεν έχει το καθαρό μυαλό για να συνεχίσει, παθαίνοντας «βραχυκύκλωμα», όπως στο ματς με την Πάφο, με αποτέλεσμα να χάνει βαθμούς.

Δεν μπορεί κανένας να κρύβεται και οι υπεύθυνοι πρέπει να βγουν μπροστά και να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές έχουν όλοι μερίδιο ευθύνης για αυτή την εικόνα που μόνο ομάδα δεν θυμίζει. Άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο.

Πάντως, ένα είναι το σίγουρο. Επιβάλλεται η βελτίωση και το να παρουσιάσουν τον ΑΠΟΕΛ καλύτερο. Αλλά, ακόμα περισσότερο, επιβάλλεται να βρει τη χαμένη του ταυτότητα…

 

The post Ξέχασε ποιος είναι! Ένα είναι το σίγουρο… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top