ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Toν ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ τον Σωφρόνη…

Toν ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ τον Σωφρόνη…

Είναι σε εξέλιξη μια συζήτηση μεταξύ των Απολλωνιστών στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ύστερα από τη χθεσινή επιτυχία της ομάδας στο Μακάριο επί του Ολυμπιακού. 

Οι περισσότεροι φαίνεται να προσυπογράφουν τις τοποθετήσεις του Σωφρόνη Αυγουστή, αμέσως μετά την αναμέτρηση, οποίος τόνισε ότι εκείνο που μετρά είναι το ότι η ομάδα μάζεψε τους τρεις βαθμούς.

Mια μικρή μερίδα ήταν απογοητευμένοι από τη συνολική παρουσία της ομάδας, χωρίς να σημαίνει ότι δεν χαίρονται την επιστροφή στο ρετιρέ.

Από την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ο τεχνικός των κυανολεύκων, είχε δείξει ότι αυτό που τον ενδιάφερε ήταν η ομάδα να πετυχαίνει το σκοπό της. Ήταν εμφανής, ιδιαίτερα σε περσινά ντέρμπι, η αλλαγή της φιλοσοφίας του Αυγουστή…

Η ομάδα κατέβαλε προσπάθεια να “προστατεύσει” το προβάδισμα της και δεν… κυνηγούσε με μανία να “σκοτώσει” το παιχνίδι, όπως συνήθιζε κατά τα δυο πρώτα χρόνια της θητείας του στον πάγκο του Απόλλωνα.

Οι κυανόλευκοι δεν τρελαίνουν κόσμο με τις εμφανίσεις τους. Πέραν του ότι είναι στην κορυφή, δείχνουν παράλληλα ότι έχουν τα εχέγγυα να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος.

Ούτε οι άλλες δυο ομάδες, που είναι (στην παρούσα φάση) φαβορί για το πρωτάθλημα, Ομόνοια και Ανόρθωση, παίζουν σπουδαίο ποδόσφαιρο.

Τεχνική ηγεσία και παίχτες των κυανολεύκων, ξέρουν βεβαίως ότι οι πιο… δυνατές εξετάσεις θα είναι στα ντέρμπι που θα δώσουν προσεχώς.

Πριν ένα μήνα στο μοναδικό ντέρμπι που έπαιξαν, αν και δεν έβγαλαν μάτια με την απόδοση τους, κατάφεραν να σπάσουν την έδρα της Ανόρθωσης. Τούτο είναι πλεονέκτημα και όχι μειονέκτημα. Πολύ περισσότερο στα ματς με τις άλλες ομάδες που κυνηγούν το πρωτάθλημα.

The post Toν ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ τον Σωφρόνη… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top