ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Και επίσημα 2 πρώην ΔΗΚΟϊκοί στην ΕΔΕΚ - Η ανακοίνωση του κόμματος - VIDEO

Και επίσημα 2 πρώην ΔΗΚΟϊκοί στην ΕΔΕΚ - Η ανακοίνωση του κόμματος - VIDEO

Ενώνουν τις δυνάμεις τους και συμπορεύονται μαζί με την ΕΔΕΚ οι Γιώργος Γεωργίου και Στέλιος Γεωργίου, πρωήν μέλη του ΔΗΚΟ.

Με ανακοίνωσή της η ΕΔΕΚ ανακοίνωσε και επίσημα την συμπόρευσή της με τα δύο πρώην στελέχη του ΔΗΚΟ.

Σημειώνουμε πως ο Στέλιος Γεωργίου είχε ανακοινώσει στις αρχές Ιουνίου την αποχώρησή του από την δημοτική ομάδα του ΔΗΚΟ, καθώς είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος Στροβόλου.

Επίσης, ο δημοσιογράφςο Γιώργος Γεωργίου ήταν στο γραφείο τύπου του ΔΗΚΟ και αποχώρησε μερικούς μήνες νωρίτερα, κατά την αρχή της πανδημίας.

Δείτε την ανακοίνωση της ΕΔΕΚ:

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου και ο Αρχιτέκτονας και Δημοτικός Σύμβουλος Στροβόλου Στέλιος Γεωργίου, ανταποκρινόμενοι θετικά στην πρόσκληση της ΕΔΕΚ στη βάση της Πολιτικής Διακήρυξης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, ενώνουν τις δυνάμεις τους και συμπορεύονται μαζί με την ΕΔΕΚ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν, ο Μαρίνος Σιζόπουλος δήλωσεꓽ
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόψυχα τους φίλους και συναγωνιστές, Γιώργο Γεωργίου και Στέλιο Γεωργίου για το γεγονός ότι ανταποκρινόμενοι στην έκκληση της ΕΔΕΚ με βάση την Πολιτική Διακήρυξη που πρόσφατα η Κεντρική Επιτροπή ενέκρινε και δημοσιοποίησε, αποφάσισαν αυτές τις δύσκολες ώρες για την πατρίδα μας, τόσο όσον αφορά το εθνικό μας θέμα, όσο και τα θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης, τα θέματα της κοινωνίας και κοινωνικής πολιτικής, αλλά πάνω από όλα τα θέματα της διαφάνειας και της καταπολέμησης της διαπλοκής, να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί με την ΕΔΕΚ και να συμπορευθούμε όλοι μαζί για να πετύχουμε αυτούς τους υψηλούς στόχους τους οποίους έχουμε θέσει. Με εντιμότητα, με ήθος, με καθαρότητα, με εποικοδομητική συνέργεια αλλά πάντα Δίπλα στον Πολίτη, αλλά πάντα για την πατρίδα μας. Ευχαριστώ και τους δύο για αυτή τους την συμβολή και την συνεισφορά».

Ακολούθως ο Γιώργος Γεωργίου δήλωσεꓽ
«Πρόεδρε ευχαριστώ, προσυπογράφω, υιοθετώ, στηρίζω, και θα υποστηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις το περιεχόμενο της Διακήρυξης, η οποία αντανακλά την πατριωτική ιστορία της ΕΔΕΚ, το αγωνιστικό παρόν και το ελπιδοφόρο μέλλον».

Στην συνέχεια ο Στέλιος Γεωργίου δήλωσεꓽ

«Πρόεδρε ευχαριστώ. Είναι σημαντικό να συνταχθούμε με τις δυνάμεις εκείνες που αγωνίζονται για την κοινωνική δικαιοσύνη και την ισότητα έναντι των πολιτών. Συμμερίζομαι το όραμα της ΕΔΕΚ για κοινωνική δικαιοσύνη, υγιή ανάπτυξη και πολιτικές με ανθρωποκεντρικό όραμα. Θέτω τον εαυτό μου στην διάθεση του κόμματος, με ειλικρινή πρόθεση να αγωνιστώ με όλες τις αξίες που μας κάνουν περήφανους ως Κύπριους».
Μαζί λοιπόν ενώνουμε δυνάμεις!

Δείτε το βίντεο παρακάτω. Εναλλακτικά πατήστε εδώ: 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

O Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, καταθέτει σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο αίτημα για εξέταση καταγγελίας για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top