ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απάντηση ΑΚΕΛ σε Κούσιο: 'Αφήστε τον Γενικό Ελεγκτή να ολοκληρώσει την έρευνα - Γελά και το παρδαλό κατσίκι...'

Απάντηση ΑΚΕΛ σε Κούσιο: 'Αφήστε τον Γενικό Ελεγκτή να ολοκληρώσει την έρευνα - Γελά και το παρδαλό κατσίκι...'

Γραπτή απάντηση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Κυριάκο Κούσιο, εξέδωσε το απόγευμα της Τρίτης (20/10), ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου.

Όπως ανέφερε, ο φόβος της κυβέρνησης για τη διαφάνεια είναι φανερός, ενώ σημείωσε χαρακτηριστικά ότι 'γελά και το παρδαλό κατσίκι όταν η κυβέρνηση μιλά για υπόσκαψη των θεσμών'.

Αναλυτικά:

Είναι πλέον πολύ φανερή σε όλους τους πολίτες η αγωνία και το άγχος της κυβέρνησης να κρατήσει έξω από τη διερεύνηση του σκανδάλου με τα «χρυσά διαβατήρια» τον Γενικό Ελεγκτή. Φανερός είναι και ο φόβος της κυβέρνησης για τη διαφάνεια. Η θέση μας είναι ξεκάθαρη:

Αφήστε τον Γ. Ελεγκτή να ολοκληρώσει την έρευνα που άρχισε πριν η κυβέρνηση του απαγορεύσει την πρόσβαση στα αρχεία.


Όταν η κυβέρνηση μιλά για υπόσκαψη των θεσμών γελά και το παρδαλό κατσίκι.

Είναι ή δεν είναι υπόσκαψη του θεσμού του Γ. Ελεγκτή, όταν η κυβέρνηση αποφάσισε τον διορισμό του βοηθού του στην Ερευνητική Επιτροπή χωρίς να τον ενημερώσει;

Εν πάση περιπτώσει, το «ντροπή κύριε Πρόεδρε» του τέως Γενικού Εισαγγελέα προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αποδεικνύει τι εννοεί η κυβέρνηση, όταν μιλά για σεβασμό των θεσμών.

Η κυβέρνηση επιτίθεται στο ΑΚΕΛ για να μην σχολιάσει την απόφαση της Ε.Ε. να κινήσει διαδικασία επί παραβάσει σε βάρος της Κύπρου για τα «χρυσά» διαβατήρια. Θα αναμένουμε τα σχόλια της κυβέρνησης όταν και εφόσον δεήσει να σχολιάσει.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top