ΟΡΟΥΤΣ ΡΕΙΣ: Έφτασε στα δέκα ναυτικά μίλια από το Καστελλόριζο

ΟΡΟΥΤΣ ΡΕΙΣ: Έφτασε στα δέκα ναυτικά μίλια από το Καστελλόριζο

Στα δέκα ναυτικά μίλια από το Καστελλόριζο, έχοντας κλειστό τον πομπό του, πλέει το τουρκικό ερευνητικό πλοίο Ορούτς Ρέις, όπως μεταδίδει η δημόσια ραδιοτηλεόραση στην Ελλάδα.

To Ορούτς Ρέις πλέει με ταχύτητα ερευνών και συνοδεύεται από τα πλοία Ataman και Cengiz Han ενώ υπενθυμίζεται ότι η τουρκική NAVTEX έχει δεσμεύσει περιοχή μέχρι τα 6,5 ν.μ.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.