Νταβούτογλου για Ακκιντζί: Μην ανησυχείτε, όλα θα πάρουν το δρόμο τους, το ίδιο έγινε και με Ταλάτ

Νταβούτογλου για Ακκιντζί: Μην ανησυχείτε, όλα θα πάρουν το δρόμο τους, το ίδιο έγινε και με Ταλάτ

"Μην ανησυχείτε, θα πάρουν όλα το δρόμο τους", δήλωσε ο Τούρκος Πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου στην εφημερίδα Μιλλιέτ σχετικά με τη διαμάχη που ξέσπασε μεταξύ του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν και του νέου Τουρκοκύπριου ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί.

Ο Τούρκος Πρωθυπουργός είπε ότι και όταν ο Μεχμέτ Αλί Ταλάτ ανέλαβε την εξουσία είχε γίνει το ίδιο αλλά μετά πήραν όλα το δρόμο τους.

Υποστήριξε ότι στα κατεχόμενα "υπάρχει μια από τις πιο ισχυρές δημοκρατίες της Ευρώπης, και ίσως πιο ισχυρή και από εκείνην της Τουρκίας".

Μετά την ίδρυση του ψευδοκράτους, είπε, στην Τουρκία έγιναν πραξικοπήματα αλλά στην Κύπρο ήρθαν στην εξουσία και αριστεροί και δεξιοί και δοκιμάστηκαν όλοι. Εκφράζουμε σεβασμό στην επιλογή των Τ/κ, είπε ο Αχμέτ Νταβούτογλου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

Στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης βρίσκονται οι νέοι διορισμοί στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, μετά και την υπόθεση που προέκυψε στη Cyta και οδήγησε την Κυβέρνηση στην απόφαση να ανακαλέσει τον διορισμό του νέου Αντιπροέδρου της ΑΤΗΚ, Λοΐζου Οικονομίδη.