Αρθρογράφος του CNN ξέχασε την κάμερα του Zoom ανοιχτή και τον είδαν να αυτοϊκανοποιείται live! -VIDEO

Αρθρογράφος του CNN ξέχασε την κάμερα του Zoom ανοιχτή και τον είδαν να αυτοϊκανοποιείται live! -VIDEO

Eργαζόταν για το New Yorker για περισσότερα από 25 χρόνια και εργάζεται επίσης ως αναλυτής και στο CNN.

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ένας αρθρογράφος του περιοδικού New Yorker και του CNN, ο οποίος ξέχασε ανοιχτή την κάμερα του υπολογιστή του κατά τη διάρκεια μιας σύσκεψης μέσω Zoom, και τον είδαν να αυτοϊκανοποιείται.
 
«Έκανα ένα ντροπιαστικό, ηλίθιο λάθος, πιστεύοντας ότι είχα κλείσει την κάμερά μου» δήλωσε ο Τζέφρι Τόμπιν τη Δευτέρα. «Ζητώ συγγνώμη από τη γυναίκα μου, την οικογένειά μου και τους συναδέλφους μου. Νόμιζα ότι είχα κλείσει την κάμερα και δεν με έβλεπε κανείς» εξήγησε.
 
Ο Τόμπιν είναι ένας από τους πιο γνωστούς νομικούς αναλυτές των μέσων ενημέρωσης στις ΗΠΑ, εργαζόταν για το New Yorker για περισσότερα από 25 χρόνια και εργάζεται επίσης ως αναλυτής και στο CNN.
 
Εκπρόσωπος του περιοδικού δήλωσε ότι ο Τόμπιν «είναι σε διαθεσιμότητα ενώ το θέμα ερευνάται». Ο Τόμπιν «ζήτησε λίγο χρόνο για να διαχειριστεί κάποιο προσωπικό του ζήτημα» ανέφερε σε ανακοίνωσή του το CNN.
 
 
ΑΠΟ Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου έκανε το βήμα και από χθες το σκηνικό στον ΔΗΣΥ άλλαξε. Ο τέως πρόεδρος του κόμματος, ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του, για τις Προεδρικές του 2028, βάζοντας τέλος στα σενάρια των τελευταίων μηνών και ανοίγοντας ταυτόχρονα ένα δύσκολο κεφάλαιο, για την Πινδάρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE