Αρθρογράφος του CNN ξέχασε την κάμερα του Zoom ανοιχτή και τον είδαν να αυτοϊκανοποιείται live! -VIDEO

Αρθρογράφος του CNN ξέχασε την κάμερα του Zoom ανοιχτή και τον είδαν να αυτοϊκανοποιείται live! -VIDEO

Eργαζόταν για το New Yorker για περισσότερα από 25 χρόνια και εργάζεται επίσης ως αναλυτής και στο CNN.

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ένας αρθρογράφος του περιοδικού New Yorker και του CNN, ο οποίος ξέχασε ανοιχτή την κάμερα του υπολογιστή του κατά τη διάρκεια μιας σύσκεψης μέσω Zoom, και τον είδαν να αυτοϊκανοποιείται.
 
«Έκανα ένα ντροπιαστικό, ηλίθιο λάθος, πιστεύοντας ότι είχα κλείσει την κάμερά μου» δήλωσε ο Τζέφρι Τόμπιν τη Δευτέρα. «Ζητώ συγγνώμη από τη γυναίκα μου, την οικογένειά μου και τους συναδέλφους μου. Νόμιζα ότι είχα κλείσει την κάμερα και δεν με έβλεπε κανείς» εξήγησε.
 
Ο Τόμπιν είναι ένας από τους πιο γνωστούς νομικούς αναλυτές των μέσων ενημέρωσης στις ΗΠΑ, εργαζόταν για το New Yorker για περισσότερα από 25 χρόνια και εργάζεται επίσης ως αναλυτής και στο CNN.
 
Εκπρόσωπος του περιοδικού δήλωσε ότι ο Τόμπιν «είναι σε διαθεσιμότητα ενώ το θέμα ερευνάται». Ο Τόμπιν «ζήτησε λίγο χρόνο για να διαχειριστεί κάποιο προσωπικό του ζήτημα» ανέφερε σε ανακοίνωσή του το CNN.
 
 
ΑΠΟ Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE