LIFESTYLE

Η νέα συλλογή TommyXLewis συνδυάζει τέλεια το American style και το fashion sustainability

Η νέα συλλογή TommyXLewis συνδυάζει τέλεια το American style και το fashion sustainability

Ζεστά outerwear που ισορροπούν ανάμεσα στο brutal και το comfy στοιχείο, utilitarian, πρακτικές σιλουέτες φτιαγμένες από απαλά υλικά όπως το faux suede& puffer parkas από ανακυκλωμένα υλικά, όλα μαζί πρωταγωνιστούν στη νέα συλλογή TommyXLewis και υπόσχονται στιλάτες χειμερινές εμφανίσεις.

Η νέα συλλογή TommyXLewis είναι το αποτέλεσμα της δημιουργική ένωση δύο κόσμων: της εμβληματικής κληρονομιάς του brand Tommy Hilfiger μαζί με το σύγχρονο street style του Lewis. Πρόκειται για την 5η φορά που το label συνεργάζεται με τον έξι φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Mercedes-AMG Petronas Formula One World Drivers’ και global ambassador, Lewis Hamilton.

Αυτή τη σεζόν τα χαρακτηριστικά στοιχεία του brand και τα εμβληματικά του σχέδια πρωταγωνιστούν ξανά σε νέα iconic κομμάτια και σε Style For All σιλουέτες.

Εστιάζοντας στη φιλοσοφία “Style for All” μια πεποίθηση που αποδεικνύει ότι το στυλ διαγράφει όλα τα όρια ανάμεσα στο φύλο, την ηλικία, την εθνικότητα και τον τύπο του σώματος, στην κολεξιόν περιλαμβάνονται και gender-neutral κομμάτια.

Μάλιστα, η 5η συνεργασία μεταξύ του Tommy Hilfiger και του Formula OneTM Πρωταθλητή Lewis Hamilton αυτή τη φορά εστιάζει ακόμη περισσότερο στο στόχο του brand, να δημιουργεί στιλάτα ρούχα με διαδικασίες που δεν προκαλούν ζημιά στο περιβάλλον. Γι᾽ αυτό και η συλλογή είναι φτιαγμένη με τα πιο sustainable υλικά με παραγωγικές μεθόδους και σχεδιασμό.

Η κολεξιόν περιλαμβάνει workwear κομμάτια, πρακτικά hiking boots αλλά και cosy fashion items όπως απαλά track pants και hoodies. Σε όλη τη συλλογή αποτυπώνονται μηνύματα υπέρ της βιωσιμότητας. Όσο αφορά την χρωματική παλέτα, ο κλασσικός ασπρόμαυρος χρωματισμός μπερδεύεται με τις γήινες αποχρώσεις, ενώ splash χρώματα όπως το μοβ και το κίτρινο γίνονται η βάση για πιο statement εμφανίσεις.

Συνεχίζοντας το ταξίδι αειφορίας το επιτυχημένο δίδυμο Tommy Hilfiger και Lewis Hamilton, δημιουργεί fashionable κομμάτια χωρίς να σπαταλά τίποτα και ενώ καλωσορίζει τους πάντες. Γι᾽ αυτό και η κολεξιόν συμπεριλαμβάνει 100% ανακυκλωμένο denim, οργανικό βαμβάκι και ανακυκλωμένα υλικά σε σχεδόν 80% της συλλογής.

«Η 5η μας συνεργασία συνεχίζει να αποτίνει ένα φόρο τιμής στους σκοπούς που είναι πιο σημαντικοί για εμάς», δήλωσε ο Tommy Hilfiger. «Για το φετινό φθινόπωρο, ο Lewis κι εγώ θέλαμε να αποδώσουμε ακόμα πιο έντονα τις TommyXLewis αξίες. Ανακαλύψαμε νέους τρόπους να ενσωματώσουμε την έμφαση στο sustainability και στη Style For All φιλοσοφίας μας, μένοντας πιστοί στο cool Αμερικάνικο DNA της TOMMY HILFIGER. Το αποτέλεσμα έχει μία φρέσκια και τολμηρή χροιά που ανυπομονούμε να μοιραστούμε με τον κόσμο».

«Η εξέλιξη ως σχεδιαστής μέσω των TommyXLewis collections ήταν ένα απίστευτο ταξίδι», ανέφερε ο Lewis Hamilton. «Μέσα σε πέντε σεζόν, αγάπησα τη συνεργασία με τον Tommy και τη δυνατότητα να σπάμε τους κανόνες, να λαμβάνουμε δημιουργικά ρίσκα και να αποτυπώνουμε το προσωπικό μου στυλ μέσω των σχεδίων μας. Η νέα συλλογή αποτυπώνει ό,τι πιστεύουμε – από την αυθεντική έκφραση μέχρι το inclusivity και τη βιωσιμότητα, εξελίσσοντας παράλληλα την ταυτότητα της συλλογής που έχουμε ήδη χτίσει. Δε θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος για όσα έχουμε καταφέρει μαζί».

Η συλλογή TommyXLewis φθινόπωρο 2020 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top