Αναστολή της λειτουργίας των Επιμορφωτικών Κέντρων, ανακοίνωσε το Υπoυργείο Παιδείας

Αναστολή της λειτουργίας των Επιμορφωτικών Κέντρων, ανακοίνωσε το Υπoυργείο Παιδείας

Αναστολή της λειτουργίας των Επιμορφωτικών Κέντρων, ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ). 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το Υπουργείο, στο πλαίσιο λήψης πρόσθετων μέτρων για περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού, αναστέλλει μέχρι νεοτέρας την λειτουργία των Επιμορφωτικών Κέντρων.
 
Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που η επιδημιολογική εικόνα επιτρέψει την επαναλειτουργία τους θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE